2777
2789
عنوان

مردی که تو سن حدود ۴۰ درامدش حدود ۱۴_۱۵بیشتر نیست ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 39 پست

حرفت مثل بهاره رهنما بود و خب خوشایند نیست ک بدون اطلاع از مسیر زندگی و چالش هاش به کسی بخاطر درامدش بگیم بی عرضه اگه تو در رفاهی دمت گرم ولی ... 

زمان جوانی افرادی با این سن ، شغل کارمندی و دولتی درامد و پرستیژ خودش داشت بگذریم ک الان ورق برگشته ولی من الان برای خودم و با توجه به مسیر زندگیم تو این دوره زمونه ترجیح میدم کار خودم داشته باشم و توسعه بدم

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

یکی تو فامیلمون اینجوریه. 40 سالشه نهایت حقوقش زیر 10 تومنه. بی عرضه س

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی عرضه به آدم مفتخور و تنبل میگن نه کسی که کار میکنه

من یه خواستگار اینجوری دارم. کارم میکنه هااا کارشم خوب بلده و حقوقش کمه. 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
من یه خواستگار اینجوری دارم. کارم میکنه هااا کارشم خوب بلده و حقوقش کمه. 

کم بودن حقوق بخاطر بی کفایتی مسئولین ماست وگرنه با حداقل حقوق باید نیازهای اساسی زندگی تامین بشه اونی که دنبال زندگی لوکسه بره سمت بیزنس خودش

معلمی فرق داره برای خانمها

اولا سالهای اول حقوقش کمه بعد کلی وام و مزایا داره و از همه مهمتر برای خانمها بهترین تایم  و داره

یه شیفت-تعطیلات تعطیل-تابستونا تعطیل-محیط امن 

من ادم دیدم طرف کلنیک روانشناسی داره رفته واسه آزمون دبیری چه ربطی داره ؟مگ همه باید کارآفرین باشن؟آخه با مسئولین نفله شما که تورم مملکت کمرشکنه میشه کارگاه زد و کارافرینی کرد؟تو این مملکت یه انباری میخای بزنی ک خرج خودتو دربیاری انقدر مالیات و...رو بهونه میکنن تو از هرچی کارافرینی وخلاقیت زده میشی ک تن میدی به زندگی کارمندی.ذهنتون رو درست کنین درست قضاوت کنین.

شما بفرما چیکار کنن درآمدشون زیاد شه .

کسی که نه پشت وانه مالی داره ،نه موقعیت شغلی چیکار کنه فک کردی بدبختا خوششون میاد .

نشستی تو خونه ،برا مردای بدبخت که هزار تا دغدغه و حسرت دارن تز میدی خانم ...

کجایی شما سوئیسی ،،تو ایران نیستی فک کنم

خیلی از آدمها احمق و بی عرضه هستند ولی خیلی هم پولدارن برعکس خیلی ها هم باهوش اند اما فقیرند ،رزق و روزی ربطی به عرضه نداره .

مثلاً خودت ببین دیگه تو اینستاگرام هر بی سواد برون گرایی می بینی کلی فالورر داره بچه ۱۲ ساله با یه کیکه یا واقعیه کلی پول درآورده.

بیچاره درون گراها تو دنیای امروز از غافله عقب موندن .

از طرفی محیط هم مهمه همین آدمی که میگی اگه تو استرالیا کارمند بود الان همه چی داشت .

بچه ها من شرایط همسرم رو نگفتم .

تحقیقات گسترده ای در زمینه ارزش ها .مسائل مدیریتی .خانواده.اموزشی و...انجام میدم .برای جایی هم انجام میدم .

من منتها با مثال مطلب رو بیان می کنم تا دقیق تر نظر داده شه .ممنونم از مشارکت هاتون .باید  نظر مردم رو بدونم .