2777
2789
عنوان

این تاپیک تعطیل شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 148 پست
گوگل موتور جستجوگره، از خودش مطلبی نداره. شما وقتی سوالی دارید و سرچ میکنید اولا باید بتونید منبع مع ...

حرف من اینه نظر بقیه نظر بقیه هست و باید از منابع دست اول مطالعه کرد بعدو نظرات رو هم رصد کرد

گاهی نظر هیچ کس درست نیست نه موافق و نه مخالف

من باید نظر خودمو داشته باشم 

حداقل تو این زمینه نباید مقلد بود

چون واقعا خیلی ها از پایین رودخونه گل الود دارن اب میخورن درحالیکه سرمنشا که اب تمیز و خنکه کسی نیست

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم 

البته که هرکس مختاره یه روشی برای پیدا کردن سوالش داشته باشه ولی چون من با این روش ها به جواب نرسیدم اینو عنوان کردم

بله دیگه روشنفکری رو با بی ایمانی اشتباه گرفتن ماها هم که محرم میریم هیئت بی کلاسیم

فقط امیدوارم همه هدایت بشن چون اینا برای جامعه از انگل هم بدترن ، عیبی نداره اگه اعتقاد ندارن نیازی نیست جار بزنن مگه ما هرجا میریم جار میزنیم که مسلمونیم؟ ولی اینا میخوان این پوچی رو با نشون دادن به بقیه مقدس جلوه بدن تا بلکه آروم بگیرن 

کسی هم که واقعا شبهه داشته باشه خیلی منطقی میگرده دنبال جواب نه با توهین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا فقط گزارش زدن بلد شدن  چرا گزارش میزنید با زبون خوش عقلانی و منطقی بحث کنید شاید همین بحث ...

بله اما متاسفانه تا کم‌ میارن گزارش میزنن یا کار کاربرهای خیلی خشک مذهبه یا  کار خود استارتره با هدف معین من از تین تاپیک ها اندازه موهای سرم دیدم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

فقط امیدوارم همه هدایت بشن چون اینا برای جامعه از انگل هم بدترن ، عیبی نداره اگه اعتقاد ندارن نیازی ...

بله اگه تو همچنین تاپیک هایی برید فیک با واقعی بودنش معلومه استارتر این تاپیک ها یه گوشه میشینه تا بقیه بهم توهین کنند در صورتی که اگه براش سوال باشه تو بحث شرکت میکنه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اون روزی که مردم ما احترام به عقاید رو یاد بگیرن عید منه واقعا

جسارتا اصلاح کنم که در کشورهای رشدیافته چیزی به نام احترام به عقاید وجود نداره. عقاید هیچ احترامی ندارند، بلکه انسان‌ها احترام دارند. هر عقیده ای رو‌میشه نقد کرد و باهاش موافق بود با مخالف بود.

مثلا اگر کسی اعتقاد داره آدم کشی داعش کار درستیه، آیا باید به عقایدش احترام گذاشت؟! خیر. میشه عقیده این فرد رو نقد کنیم و بگیم عقیده تو در مورد کشتار انسان‌ها کاملا غلط و غیر انسانیه. اما به خود فرد نباید توهین کرد و فحش داد، فقط عقاید رو میشه نقد کرد نه خود انسان‌های عادی رو.

متاسفانه نسل جدید فکر میکنن بی خدایی یعنی روشنفکری  از اینا انقدر تو دانشگاه زیاده تو عمرشون ی ...

باعث همچین عقیده و فکری تو نسل جدید مذهبی نماهای متعصبن 

ادمی که مذهبی واقعی باشه با زبون و روی خوش با رفتار درست باعث میشه طرف جذب بشه منطق و اطلاعات  درست میاره و طرف رو قانع میکنه 

اما رفتار و کردار و حرف چندگانه ی این مذهبی نماها باعث زده شدن نسل جدید از دین و خدا شده چون با نسل جدید و دهه هشتادی ها زیاد سر و کله زدم دارم این حرف رو میزنم چیزی بوده که به دفعات از زبون خودشون شنیدم وقتی باهاشون بحث میکنی 

باعث همچین عقیده و فکری تو نسل جدید مذهبی نماهای متعصبن  ادمی که مذهبی واقعی باشه با زبون و رو ...

بله متاسفانه به جای اینکه با زبون خوش جواب بدن همش سعی در تحقیر دارن

جسارتا اصلاح کنم که در کشورهای رشدیافته چیزی به نام احترام به عقاید وجود نداره. عقاید هیچ احترامی ند ...

ما منظورمون توهین نکردن بود نه نقد سازنده

جسارتا اصلاح کنم که در کشورهای رشدیافته چیزی به نام احترام به عقاید وجود نداره. عقاید هیچ احترامی ند ...

حرفتون صحیح ولی تو کشور ما این ظرفیت تو مردم وجود نداره و اینکار قضیه رو بدتر میکنه . ثانیا منظور من احترام به عقاید دینی بود نه ایدئولوژی 

از نظر من نمیشه دین رو نقد کرد میشه شبه داشت و برطرف کرد ولی بنظرم نمیشه نقد کرد چون دین به خودی خود مشکلی نداره ،

بله متاسفانه به جای اینکه با زبون خوش جواب بدن همش سعی در تحقیر دارن

من تو یه خاواده ی شیعه ی دو اتیشه دنیا اومدم و بزرگ شدم که راستش شدید با عقایداهل سنت مشکل داشتن اما خودم بعدها به مرور با تفکر و عقاید اهل سنت اشنا شدم دیدم واقعا بعضی عقایدشون از عقاید من شیعه در مورد دین درست تره یا عقایدشون در مورد نحوه برخورد با انسانها و حقوقشون دیدم چرا من نمیتونم شیعه بمونم اما عقاید درست اهل سنت رو هم‌قبول کنم و بهش احترام بزارم حرف حق ودرست رو میشه از هر کسی با هر مذهبی و هر نژادی و هر ملیتی قبول کرد و پذیرفت 

باعث همچین عقیده و فکری تو نسل جدید مذهبی نماهای متعصبن  ادمی که مذهبی واقعی باشه با زبون و رو ...

عزیزم منم دهه هشتادیم ولی معتقدم دین یه چیز عقلی هستش کسی که با دیدن مردم از دین زده بشه همون بهتر که آتئیست بمونه 

من تو مدرسه ای بودم که تمام معلم ها مذهبی نما بودن مارو به زور وادار میکردن نماز بخونیم و خیلی چیزای دیگه ولی من یکبار برای همیشه خودم با تحقیق به عقایدم رسیدم الانم کاری با اون افراد خشک مذهب ندارم چون از قبل میدونم از صدتا منافق بدترن و نباید اونا رو نماینده اسلام دونست

من تو یه خاواده ی شیعه ی دو اتیشه دنیا اومدم و بزرگ شدم که راستش شدید با عقایداهل سنت مشکل داشتن اما ...

بله چرا سعی نمیکنیم از کارهای خوبشون الگو بگیریم اهل سنت نماز هاشون رو پنجگانه میخونن که به نظرم بهترین کاره 

ما منظورمون توهین نکردن بود نه نقد سازنده

نقد رو نمیشه از توهین جدا کرد. همون داعشی که ما نقدش میکنیم و میگیم کارش غیر انسانی و وحشیگریه، خود داعشی‌ها میگن بهشون توهین شده و درست هم میگن.

چیزیو که یک نفر نقد سازنده میدونه، شخص دیگه توهین میدونه. نقد و توهین همیشه همراه هم هستن و نمیشه خط کشی کرد که چی توهینه و چی نقد سازنده! نظرات متفاوته.

هر جا حس کردید به عقیده شما نقد یا توهینی وارد شده فقط پاسخ بدین و بپذیرین که نقد و توهین رو عملا نمیشه از هم جدا کرد

نقد رو نمیشه از توهین جدا کرد. همون داعشی که ما نقدش میکنیم و میگیم کارش غیر انسانی و وحشی ...

ببخشید واقعا باید بگم منظورمون توهین به مقدسات هست بعضی کاربرها فحش میدن