2777
2789
عنوان

آمینو سنتز شدم تورو خدا خانمهایی که تجربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 59 پست
برو تست آمینوشور بده عزیزم منم انجام دادم مشکلی پیش نیومد بخودت استرس نده

مممنون عزیزم الان دیگه شش روزه روز اول بود الان خداروشکر قطع شده شما میدانید خطر سقط آمینو سنتز تا چند روزه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه شنا رفتین جواب گرفتین؟ به من شفاهی گفت گفتم جنسیت گفت الان مشخص نمیشه همون سه هفته دیگه مشخص می ...

جواب تست سه روزه رو کتبی دادن اون کاریوتیپ که یه ماه دیگه آماده میشه

داخل این سه روزه چون کروموزوم  x  و y. هم بررسی میشه جنسیت مشخص میشه شاید اون کسی که با شما صحبت کرده آگاه نبوده به نظرم مجدد باهاشون تماس بگیرید 

جواب تست سه روزه رو کتبی دادن اون کاریوتیپ که یه ماه دیگه آماده میشه داخل این سه روزه چون کروموزوم ...

میترسم آزمایشگاهش خوب نباشه فقط گفت سالمه گفتم جنسیت گفت الان مشخص نشده همون سه هفته دیگه با تمام جوابها میگم ،جالب اینجاست قبلش همش می پرسید بچه ات چیه گفتم نمیدونم گفت دکتر حدس هم نزده گفتم نه!

میترسم آزمایشگاهش خوب نباشه فقط گفت سالمه گفتم جنسیت گفت الان مشخص نشده همون سه هفته دیگه با تمام جو ...

اخه اگر بچه دختر باشه و نمونه به خون مادر آلوده باشه برای افتراق خون جنین دختر و خون مادر ممکنه به خون خودتون احتیاج داشته باشن ولی به هر حال جنسیت رو قطعا فهمیدن چون ۵ تا کروموزوم  رو بررسی میکنن معمولا ۲۱، ۱۸، ۱۳، x,y

اخه اگر بچه دختر باشه و نمونه به خون مادر آلوده باشه برای افتراق خون جنین دختر و خون مادر ممکنه به خ ...

به من گفت یه تا کرومزوم برسی شده سالم بوده ،حالا فردا باید حضوری بدم ببینم چی میگن

سه تا کرومزوم 

خوب پس کروموزوم های جنسی رو برررسی نکردن برا همونه که جنسیت مشخص نشده آزمایشگاه به آزمایشگاه فرق میکنه 

خدا رو شکررخدا رو شکر که کوچولوتون سالم و سلامته🙏🏻🙏🏻❤️ همین یه دنیا ارزش داره🫶🏻