2777
2789

سلام من دیروز آمینو سنتز شدم دیشب آخر شب لباس زیرم خیس شد امروز صبح هم مقداری آب اومد.کسب تجربه داره راهنمایی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز همش دارم استراحت میکنم خیلی نگرانم،با بیمارستان تماس گرفتم گفت باید معاینه بشی منم ترسیدم ن ...

ترس نداره عزیزم،اگه نری ترسناکه،برو مطمئن باش که بچه سالمه وگرنه همش استرس و نگرانی میکشی و همین سمه واسه جنین،انشالله طوری نیس،دارو بهت میده

👨‍👩‍👧
از دیروز همش دارم استراحت میکنم خیلی نگرانم،با بیمارستان تماس گرفتم گفت باید معاینه بشی منم ترسیدم ن ...

عزیزم معاینه با دست نیست که با ی گوشت پاک کن و ی کیت هست که اصلا خطری نداره برو و فقط بگو ازم اون تست بگیرید ببین نشتی داری یا ن

امینوسنتز تو چن هفته ست؟؟

قبلش سلفری هم دادید؟؟

چن سالتون؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

15 هفته سل فری دکتر گفت نه فقط آمینو

عزیزم نگران نباش ولی حتما پیگیری کن شیاف استفاده نمیکنی؟ یه مقدار ترشح بعد از شیاف معمولا هست تازه در حد کم ابریزش طبیعیه یکی دو روزه برطرف میشه اینها رو دکترم کفت

عزیزم نگران نباش ولی حتما پیگیری کن شیاف استفاده نمیکنی؟ یه مقدار ترشح بعد از شیاف معمولا هست تازه د ...

نه گلم دکتر بهم شیاف نداد الان خداروشکر قطع شده خطر آمینو تا چند روزه الان روز سومه؟

تا وقتی که سوراخ کیسه ترمیم بشه … فکر کنم نهایتا ۱ هفته شما هم غربالگری تون ریسک داشت که آمنیو شدی ...

من ان تی ۴.۴ بود تیغه بینی رو دید گفت همه چیزش خوبه فقط چین پشت گردنش زیاده رفتم پیش دکتر گفت وای ان تی بالاست باید آمینو شی پیش چند تا دکتر هم رفتم گفتن غربارلگری فایده نداره مستقیم آمینو که عصر شنبه آمینو شدم الان سه روزه

من ان تی ۴.۴ بود تیغه بینی رو دید گفت همه چیزش خوبه فقط چین پشت گردنش زیاده رفتم پیش دکتر گفت وای ان ...

انشالله که چیزی نیست  و کوچولوتون سالمه …

منم ریسک غربالگریه بالاست دیروز آمنیو شدم 

توکل به خدا 😭🙏🏻

انشالله که چیزی نیست  و کوچولوتون سالمه … منم ریسک غربالگریه بالاست دیروز آمنیو شدم  توک ...

من فردا قراره جواب اولیه رو بهم بدن بعد جواب قطعی رو گفتن سه هفته بعد از تحویل نمونه به شما چی گفتن؟شما آبریزی ندارید؟

من فردا قراره جواب اولیه رو بهم بدن بعد جواب قطعی رو گفتن سه هفته بعد از تحویل نمونه به شما چی گفتن؟ ...

منم جواب اولیه رو تا آخر هفته میدن … دارم جون میدم زیر بار این استرس نه فعلا ابریزش ندارم ولی اینقدر گریه کردم و استرس داشتم بچه اومده پایین …. خیلی شرایطش خطرناکه شیاف دارن استفاده میکنم ..

انشالله که به زودی هممون اخبار خوش رو بگیریم و آروم بشیم

التماس دعا