2777
2789
عنوان

آمینو سنتز شدم تورو خدا خانمهایی که تجربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 59 پست
منم جواب اولیه رو تا آخر هفته میدن … دارم جون میدم زیر بار این استرس نه فعلا ابریزش ندارم ولی اینقدر ...

ذکر یا جوادالائمه ادرکنی رو بخون خیلی آروم میشی و حاجت میده شنبه تولد آقا امام زمانه هر چی دوست داری نذر کن انشالله حاجت روا میشی من پریشب طوری آبریزی داشتم که کلا نا امید شدم هر چی شوهرم گفت باید بریم بیمارستان گفتم نمیام رفتم خوابیدم و تا صبح همش ذکر گفتم خدا خودش کمکم کرد امام جواد نا امیدم نکرد،سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و مرتب مایعات بخور اینقدر باید مایعات بخوری که ببخشید هر دو ساعت فشار دستشویی داشته باشی من برای شما دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید انشاالله خوش خبر باشیم 

ذکر یا جوادالائمه ادرکنی رو بخون خیلی آروم میشی و حاجت میده شنبه تولد آقا امام زمانه هر چی دوست داری ...

انشاللله امیدم به خداست که به زودی ما هم خبر سلامتی کوچولوهامون رو بشنویم و جون دوباره بگیریم…. دعا کنیم همو…😭🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم مهربوووون در حال استراحت حال جسمیم بهتره ولی حال روحیم …  خیلی نگران جوابم تا فردا عص ...

اصلا نگران نباش بهت قول میدم بچه سالمه .من صبحی زنگ زدم آزمایشگاه گفت هنوز آماده نیست. اصلا نمیدونم جنسیت چیه هر چی هست انشاالله جفتشون سالم باشن.شما کجا زندگی میکنید؟راستی واسه آنومالی از الان نوبت بگیر من هر جا تماس میگیرم جاهای معتبر میگن واسه بعد از عید

ممنونم مهربوووون در حال استراحت حال جسمیم بهتره ولی حال روحیم …  خیلی نگران جوابم تا فردا عص ...

سلام الان تماس گرفتم با آزمایشگاه گفت خداروشکر بچه سالمه گفتم جنسیت چیه گفت با اون جواب قطعی 20اسفند مشخص میشه.شما فردا سوال کنید ببینید به شما جنسیت رو میگه؟

سلام الان تماس گرفتم با آزمایشگاه گفت خداروشکر بچه سالمه گفتم جنسیت چیه گفت با اون جواب قطعی 20اسفند ...

سلام عزیزززززم الهی هزار مرتبه شکر 

مهم سلامتشه🤗❤️ انشالله خدا براتون حفظش کنه

برا منم دعا کنید خدا دل من رو هم شاد کنه 

اصلا جرات ندارم زنگ بزنم آزمایشگاه

سلام الان تماس گرفتم با آزمایشگاه گفت خداروشکر بچه سالمه گفتم جنسیت چیه گفت با اون جواب قطعی 20اسفند ...

من دوشنبه عصری نمونه رو دادم  نمی‌دونم امروز حاضره یا نه خودشون گفتن پنجشنبه عصری

اینقدر اضطراب دارم که فقط خدا میدونه…

سلام عزیزم هزاران بار شکر بچه منم سلامته🤗 

با ریسک ۱ به ۸ 

هنوز باورم نمیشه

انشالله که دل همه مامانا شاد باشه و بچه ها سلامت باشن

هیچ کس بدش نباشه انشالله