چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی شما میگی یه آدم انقد بیکاره چند سال پیش بیاد عضو بشه اینجا .بعد از کاربری استفاده نکنه نگهش داره که چند سال بعد بیاد خودشو خانم جا بزنه و تاپیک اینچنینی بزنه؟
هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
راجع به شک شما به اکانت فیک اون کاربر من این حس رو دارم که تعداد زیادی اکانت با هدفهای عجیب و غریب توی نینی سایت تاپیک های هماهنگ میذارن مثلا یه مدت میبینی همه خیانت شوهر بعد رابطه با مادرزن بعد نامزدی های رها شده و بعضی افراد هم وقتی اون تاپیک ها رو میبینن ممکنه همون مساله رو داشته باشن بیان در مورد مساله خودشون تاپیک بزنن اونوقت اون تاپیک های فیک واقعی نما میشه و مثلا یهو این حس رو میکنی که واوووووو چقدر رابطه با مادرزن زیاد شده و اینها