2777
2789
برا من برعکسه ی اکانت دارم برا مواقعه تعلیقم گاهی بهش سر میرنم تا الکی الکی پستاش بالاس   &nbs ...

حالا من به اکانت دوستان قدیمی که از سایت رفتن سر میزنم داره تعداد پستاشون کم میشه 

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
حالا من به اکانت دوستان قدیمی که از سایت رفتن سر میزنم داره تعداد پستاشون کم میشه 

بله درسته برا خودمم پیش اومد با این اکانتم  البته😕

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.} ❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_3

سلام. خسته نباشین

قبلا یه بار این سوال رو ازتون پرسیدم ولی جوابی که گرفتم، اونی نبود که باید باشه، اینبار یه جور دیگه میپرسم

📌، نینی یار عزیز، من درباره کاربری قدیمی 8 ساله ای  با پست های معمول صحبت نمیکنم

📌، نینی یار عزیز، من درباره کاربر قدیمی ای صحبت نمیکنم که هر تاپیکش برای یه کاربر از سایته که 99.8% کاربرها اونو ندیدن اصلا

📌، نینی یار، شما صبح ها میاین و به گزارش ها رسیدگی میکنید و اینی که من دیدم رو حتما شما، خیلی بیشتر از من دیدین، کاربرهای قدیمی ای که بعد از سالها، برمیگردن با تعداد پست صفر و تاپیکشون +18.هست.یک مورد هم نبوده. من که کم ندیدم. به نظرشما امکان فروش اکانت یا واگذاری‌ش بوده؟؟؟ شما نظرتون دراین باره چیه؟؟؟ 

(میتونم بگم با توجه به یه سری تاپیک ها، لااقل بعید نیستو چون شما یا بعضیا اونا رو ندیدن، پس بگیم اینطور نیست) 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
@niniyar_3      سلام. خسته نباشین قبلا یه بار این سوال رو ازتون پرسیدم ولی جوابی ...

سلام مشکلتون دقیقا چیه؟ سوالتون رو واضح مطرح کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام مشکلتون دقیقا چیه؟ سوالتون رو واضح مطرح کنید

من مشکلی ندارم

ولی به نظرتون امکان اکانت (واگذاری اکانت) فروشی با اهداف خاص،توی سایت  ممکنه؟؟؟ 

البته شاید بعید نباشه. ببینید من تبلیغات گروه های خاصی رو دیدم، واگذاری اکانت رو هم دیدم، طرف گفته اینو نمیخوام، یکی دیگه گفته بیا مال تو، شایدم پولی گرفته باشه. الله اعلم

با موارد استفاده اش کار ندارم چون از چشم خیلی ها، دور افتاده. به نظر شما که صبح میاین و گزارش ها رو میخونید، ممکنه اون اکانت های قدیمی با تعداد پست صفر، که با تاپیک +18.بالا میان، جزو تاپیک های واگذاری شده باشن؟؟ 

فرضه، با توجه به چیزایی که دیدم. شایدم نباشه. نگاه کنید یه گروهی برای تبلیغات و جذب توی کار خودشه، برای اینکه براشون مشکلی پیش نیاد میرن سراغ اکانت های قدیمی، می‌خرن اونا رو و با همونا، شروع به کار توی سایت میکنن. بعصیا شون برای تبلیغ و جذب کارهاشون، بعضیاشون برای عادی سازی یه سری چیزا. 

به نظر من، اتفاقی که چندین. و چندبار تکرار بشه عادی نیست. یکی یه تاپیک +18با یه اکانت جدید میزنه اکی. ولی اینکه تاپیک های خیلی قدیمی دارن برمیگردن با تعداد پست صفر و دارن مواردی رو با تاپیک های +18.عادی سازی میکنن، به نظر شما عجیب نیست؟ اون سری بهم گفتین که ملاک، تاپیک های فعلی کاربراست. درسته ولی این مورد رو چندین بار توی سایت دیدم. شاید اشتباه میکنم که احتمالا همینه ولی به نظرم لااقل مشکوکه. 

من مشکلی ندارم ولی به نظرتون امکان اکانت (واگذاری اکانت) فروشی با اهداف خاص،توی سایت  ممکنه؟؟؟ ...

اینکه یک کاربر قدیمی که حتی یکدونه پست هم نداره بعد از مدتها بر می گرده

موضوع جدیدی نیست قبلا هم ابن موارد بوده

شاید یکی از دلایلش، خریدن خطی باشه که قبلا کاربر دیگری با اون ثبت نام کرده بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اینکه یک کاربر قدیمی که حتی یکدونه پست هم نداره بعد از مدتها بر می گرده موضوع جدیدی نیست قبلا هم اب ...

اره ، همه اینا میتونه درست باشه. 

این نگاهم درسته

اینکه یک کاربر قدیمی که حتی یکدونه پست هم نداره بعد از مدتها بر می گرده موضوع جدیدی نیست قبلا هم اب ...

راستی ممنون بابت جواب  🙏🌹