من مشکلی ندارم
ولی به نظرتون امکان اکانت (واگذاری اکانت) فروشی با اهداف خاص،توی سایت  ممکنه؟؟؟ 
البته شاید بعید نباشه. ببینید من تبلیغات گروه های خاصی رو دیدم، واگذاری اکانت رو هم دیدم، طرف گفته اینو نمیخوام، یکی دیگه گفته بیا مال تو، شایدم پولی گرفته باشه. الله اعلم
با موارد استفاده اش کار ندارم چون از چشم خیلی ها، دور افتاده. به نظر شما که صبح میاین و گزارش ها رو میخونید، ممکنه اون اکانت های قدیمی با تعداد پست صفر، که با تاپیک +18.بالا میان، جزو تاپیک های واگذاری شده باشن؟؟ 
فرضه، با توجه به چیزایی که دیدم. شایدم نباشه. نگاه کنید یه گروهی برای تبلیغات و جذب توی کار خودشه، برای اینکه براشون مشکلی پیش نیاد میرن سراغ اکانت های قدیمی، میخرن اونا رو و با همونا، شروع به کار توی سایت میکنن. بعصیا شون برای تبلیغ و جذب کارهاشون، بعضیاشون برای عادی سازی یه سری چیزا. 
به نظر من، اتفاقی که چندین. و چندبار تکرار بشه عادی نیست. یکی یه تاپیک +18با یه اکانت جدید میزنه اکی. ولی اینکه تاپیک های خیلی قدیمی دارن برمیگردن با تعداد پست صفر و دارن مواردی رو با تاپیک های +18.عادی سازی میکنن، به نظر شما عجیب نیست؟ اون سری بهم گفتین که ملاک، تاپیک های فعلی کاربراست. درسته ولی این مورد رو چندین بار توی سایت دیدم. شاید اشتباه میکنم که احتمالا همینه ولی به نظرم لااقل مشکوکه.