2777
2789

اون تجربه مزخرفی که امشب داستم رو اصلا یادم نمیره نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم داغون شده بخاطرش خصوصا نگاهی که بابام کرد و لحنشو یادم نمیره یه جوری بود که قشنگ داشت میگفت الان یعنی چی که داری بلند میگیش 

نمیدونم چیکار کنم اصلا روم نمیشه از اتاقم برم بیرون چه برسه به اینکه حتا با سر پایین جلوی بابام باشم کاش زمان برمیگشت عقب لال میشدم فقط اینجوری نمیشد

میدونم چقدر بنظر میاد دارم بزرگش میکنم ولی خیلی تجربه بدی بود مشابهشم تا حالا تجربه نکرده بودم:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی گفتی مگه داستان کجان؟

پریودم یک چیز طبیعیه خیلی عادی برو خجالت نداره اگه مامانت پریود نمی شد الان تو که فرزندشون هستی نبود پس این افکار بزار کنار آقایون از خدا شونم باشه والا نسلشان منقرض میشد

دانشجو❤️👩‍⚕️
چی گفتین ؟

رفته بودم تو اتاق و نمیدونستم بابام تو اتاقه چون یه جاییش بود که من دید نداشتم 

بعد با خودم فکر میکردم که اخیش بلخره پریودیم تموم شد بعدش فهمیدم بابامم تو اتاقه

چی گفتی مگه داستان کجان؟ پریودم یک چیز طبیعیه خیلی عادی برو خجالت نداره اگه مامانت پریود نمی شد الا ...

قضیه این بود که رفته بودم تو اتاق و نمیدونستم بابام تو اتاقه چون یه جاییش بود که من دید نداشتم 

بعد با خودم فکر میکردم که اخیش بلخره پریودیم تموم شد بعدش فهمیدم بابامم تو اتاقه

بیخیااال 

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
رفته بودم تو اتاق و نمیدونستم بابام تو اتاقه چون یه جاییش بود که من دید نداشتم  بعد با خودم فک ...

اشکالی نداره بیخیال یکم که بگذره کسی یادش نمیمونه زیاد خودتو درگیرنکن

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

چند سالته ؟ تازه شدی ؟ خجالت نداره 

مامان من که بلد میگه نوار بهداشتی تموم نکردی بابات بگم بخره😂یا مثلا میگه به بابام چرا هوای منو تو این دوران حساس نداری 😂😂قبول دارم خیلی لوسن

دانشجو❤️👩‍⚕️
قضیه این بود که رفته بودم تو اتاق و نمیدونستم بابام تو اتاقه چون یه جاییش بود که من دید نداشتم  ...

هیچ اشکالی نداره بزار عادی بشه براشون 

میگفتی بابت جون تو اتاق من چکار میکنی ! داشتم درباره یک موًوع زنونه فکر میکردم 

دانشجو❤️👩‍⚕️
چند سالته ؟ تازه شدی ؟ خجالت نداره  مامان من که بلد میگه نوار بهداشتی تموم نکردی بابات بگم بخر ...

۱۵ سالمه

نه تازه نیست ولی خب تجربه مشابه این که اینجوری سوتی بدم نداشتم