2777
2789
عنوان

خجالت از پریودی چجوری از ذهنم پرتش کنم بیرونننن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 21 پست
دقیقا همیننن چجوری بیخیال شم

تو ذهنت به چشم یه مسئله عادی نیگاش کن مث دستشویی رفتن آدم بره دستشویی که چپ چپ نیگاش نمیکنن

تو ذهنت که عادی شد بیخیال میشی

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
تو ذهنت به چشم یه مسئله عادی نیگاش کن مث دستشویی رفتن آدم بره دستشویی که چپ چپ نیگاش نمیکنن تو ذهنت ...

اره سابدم من اسکلم که الان یه ساعت و نیمه دارم گریه میکنم:|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ سالمه نه تازه نیست ولی خب تجربه مشابه این که اینجوری سوتی بدم نداشتم

خب عزیزم اصلا برات مهم نباشه منم اون موقعه خیلی حساس بودم ولی همه اینا استرس فقط اگه خانواده ات مذهبی نیستین بگو که عادی شه براشون 

اگه مذهبی اشکالی نداره پیش میاد کار پدر شما هم اشتباه بوده که بی‌اجازه وارد اتاقت شده شاید تو یک کار شخصی داشتی پس الکی خودتو دگیر نکن

دانشجو❤️👩‍⚕️
خب عزیزم اصلا برات مهم نباشه منم اون موقعه خیلی حساس بودم ولی همه اینا استرس فقط اگه خانواده ات مذهب ...

ممنون سعی میکنم😭

اره مذهبین ولی خب خودم نیستم

چند سالته ؟ تازه شدی ؟ خجالت نداره  مامان من که بلد میگه نوار بهداشتی تموم نکردی بابات بگم بخر ...

😂😂چرا هوای منو تو این دوران حساس نداری🤭

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩