2777
2789

دوستان امروز ۱۲پری بودم.رفتم سونو واژینال برای فولی

دکتر گفت هیچ تحمکی دیده نمیشه توی تخمدونها

من خودم‌فکر میکنم روزهای قبل ازادسازی کرده باشم

.سوالم اینه که وقتی ازاد میشه بازم  تو تخمدونها تخمک‌هست یا خیر؟؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

یعنی چی اخه هیچی فولیکولی ندیده و نبوده

مگه میشه همچین چیزی!؟بلاخره توی بدترین حالت هم فولی هست ولی ریز ریزه دیگه

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دوتاشم نبود؟ اگه آزاد بشه و تخمدانت تنبلی نداشته باشه مینویسن دیده نشد

عههه یعنی جای امیدواریه که دیده نشده یعنی ازاد شده؟

بله گفت توی دوتاش دیده نشده

توی دوتاشم نبود؟ اگه آزاد بشه و تخمدانت تنبلی نداشته باشه مینویسن دیده نشد

کلا هیچ فولی ندید ها

حتی ریز ریز

مگر نه اینکه کلی فولی توی تخمدان هست ولی فقط یکیش بالغ میشه و ازاد میشه ولی بقیه ریز ریزها اون داخل هستن!به من گفت هیچی نیس خیلی تعحب کردم

اره برا من گاها پیش اومده 

چه جوری بوده تحربه تونو ممنون میشم تعریف کنی

یعنی توی سونو ندیدن ولی ازاد کرده بودین؟ 

اره رفته بودم البته من برا تخمک ها نرفته بودم اخرای دوره ام بود که دکتر گفت چیزی دیده نمیشه با توجه ب دوره ات چهار روز دیگه پریودی احتمالا دقیقا هم اینجوری شد .گفتم دوتاشونم ندارن گفت آزاد شده و خالیه تا بعد از پریودی دوباره دیده میشن

اره رفته بودم البته من برا تخمک ها نرفته بودم اخرای دوره ام بود که دکتر گفت چیزی دیده نمیشه با توجه ...

عه اخیش الهی خیر ببینی که فکرم رو راحت کردی

ممنونم از به اشتراک گذاشتن تجربه تون دوست عزیز