2777
2789
عنوان

بارداری و جنسیت جنین

504 بازدید | 64 پست

سلام من الحمدلله یه دختر دارم الان باردارم و دخمله این کوچولو هم

خودم و همسرم مشکلی نداریم ولی امان از اطرافیان

حتی خواهرای خودمم هی یه چیزایی میگن آدمو ناراحت می کنن

من همزمان با خانوم برادرم بارداریم بچه اون پسره

خواهرم می گفت خوبه بچشون پسره دیگه نخواستنم نمیارن

زنداداشمم بار اول شنید بچم دختره با یه لحنی گفت عههه اینم دختره؟

به مامانمم گفتم فلانی این حرفو زد ناراحت شدم فک کرد حسودیم شده گفت عب نداره ان شاءالله تو هم میاری😑

فامیل اون طرفم که هیچی

مادرشوهرم با یه لحن ناامید فقط گفت سالم باشه

خواهرشوهرمم پرسید بچه داداشت چیه گفتم پسره خیره شد یه گوشه و دپرس شد

چرا فکر می کنن من حسودی می کنم یا دلم میخواسته بچم پسر باشه؟

خیلی ناراحتم از دستشون

والا زر مفت همه جا هست 

سر نصف همين حرفا ٤/٥ماهمه به خانواده شوهرم نگفتم 

به خانواده خودمم چون راهم دوره و فقط برام بايد غصه بخورن چون ويارم وحشتناكه نگفتم 

من پسر دارم اينم پسره به ماها هم ميگن 

ادم بيشعور بيشعوره كاريش نميشه كرد

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینن نمیدونم واقعا چرا انقدر ذهن ها عقب افتادس من خودم باردارم با همه وجود دلم میخواد نینیم دختر باشه ولی هرکی میرسه میگه ایشاالله خدا یه پسر خوشگل بهت بده و من واقعا ناراحتم 

عزیزم

به لحظه تولد دختر اولتون

به لحظه شیرخورشیدیان

به خوابش

به شیرین زبونی هاش فکر کن که دوباره خداوند این موهبت رو بهتون داده. هر بار تولد فرزند مثل یه عمر دوباره هست و یه کودکی کردن دوباره

ان شاءالله قدمش مبارکه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
والا زر مفت همه جا هست  سر نصف همين حرفا ٤/٥ماهمه به خانواده شوهرم نگفتم  به خانواده خود ...

واقعا با خودشون فکر نمی کنن دل طرف میشکنه از حرفاشون؟

خب چه فرقی داره

مگه ما که خودمون دختریم بدیم؟

عروسک بچگیای خواهرم خونه مامانم بود گفتم اینا دختره و پسر بودن پسره رو خواهرم برداشت دختره رو من

زنداداشم برگشت گفت خواهرت بلد بوده کدومو برداره

حالا تا حالا خودش دختر دختر می کردا

سلام بهت حق میدم منم یه دختر دارم دوران بارداریم با جاریم وخواهرشوهرم همزمان بود بچه اونا پسرشد ومن دختر .نمیدونم چرا همش فکرمیکردن من حسادت میکنم یامثلا جنسیت بچشون رو توماه ششم نمیگفتن یامنو میدیدن خیلی اَدا درمیاوردن کاملا ازقیافه مشخص بود 

منم همینجوری بودم تا الان که دختر دومم 2 سالشه هر کی میبینه میگه دختره یا پسر آخه این سوال چیه امان ...

باورت ميشه از اقوام همسرم دوتا دختر داره بنده خدا جاريش دوتا پسر 

هرسري تو جمع ميگه لياقت دخترو خدا به هركسي نميده 😐😐😐 خدا كسيو بخاد چوبش بزنه بهش پسر ميده 

اينا جنسيت زدن دختر پسر نداره 

يه حرفي ميزنن بقيه نگن لالن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

منم یه دختر دارم ۷ سالشه ۴ ساله اقدام میکنم نمیشه شوهرم فقط پسر میخواد مادرش هم از اولش پسر میخواد حالا منم سنم داره میره بالا دیگه ۴ ساله شب و روزم گریه است زندگی لعنتی همینه 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
والا زر مفت همه جا هست  سر نصف همين حرفا ٤/٥ماهمه به خانواده شوهرم نگفتم  به خانواده خود ...

چقدر مثل منی

منم به خانواده شوهر نگفتم

از بس حالمم خوب نیست به خانواده خودمم نگفتم

ان شاءالله به حق امام زمان بچه های همه صحيح و سالم به دنیا بیان. ما هم زایمان خوب و راحت داشته باشیم

آمین

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
حالا شما بچه دومته اینجوری میگن  من که بچه اولمه و جنسیت هم هنوز معلوم نیس چی بگم هرکی واسه خو ...

تا باشي به كسي نگي اين بشه تجربه 

من ٢٠هفتمه جنسيتم معلومه ولي از بس فضولن نگفتم 

يه ليوان اب دست ادم نميدن فقط دخالت 

باورت ميشه از اقوام همسرم دوتا دختر داره بنده خدا جاريش دوتا پسر  هرسري تو جمع ميگه لياقت دختر ...

باورت نمیشه خسته شدم تصمیم دارم iui کنم میترسم سومی دختر بشه دیگه باید خودکشی کنم از خجالت