2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی از فرق گذاشتن بین زن و مرد بدم میاد... خیلی روی شوهرم کار کردم.... الان که داریم دختر دار میشیم بهش میگم این رفتارا اعتماد به نفس دختر رو ازش میگیره... ما باید اونقدر قوی بارش بیاریم که بتونه توی این جامعه از خودش دفاع کنه
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!
ستاک میفهمم چی میگی.مثلا تو فامیل ما رسمه حتما تو عروسی نزدیکان براشون گل میبرن و واقعا گلهای سنگینی هم میخرن.اونوقت تو عروسی دختر خواهر شوهرم گفتم گل بخریم همه به طوری نگام کردن انگار گفتم جنایت کنیم
مثلا اوایل خیلی رانندگی خانومها رو مسخره میکرد یا اینکه مثلا میگفت تو زنی نباید فلان کار رو انجام بدی...اما الن خداروشکر خیلی بهتر شده
وای دختر دار شدن تو این شرایط خیلی سخته. من مامان خودم از یه خانواده باز، بابام از یه خانواده مذهبی بسته. خیلی سختمون بود رفتن سمت خونه فامیل پدری تو عید. همش میگفتن چرا روسری سرت نیست و ... حالا خوبه بابام الان اصلاح شده و کاری به دختر اخریهاش که من هم باشم نداشت ولی انقدر اجبار میکرده به خاهربزرگهام در بچگی که روسری سرشون کنن جلو فامیلای اون که اصلا عکس بچگیهاشونو میبینم اعصابم بهم میریزه. متاسفانه خانواده من زمان جنگ مجبور شده بودن برن سمت شهر خانواده پدریم و خیلی خاهر بزرگام و مامانم ازین بابت اذیت شدن
وای من و شوهرم عاشق دختریم... خوبی شوهرمم اینه که کسی نمیتونه روی نظرش یا روی چیزایی که بهش مرتبطه نظر بده... مثلا اونا توقع دارن ما اسم مذهبی بگذریم روی بچه هامون... شوهرم روز اول گفت من خودم اسم واسشون انتخاب کردم و به موقعش میگم. این شد که دیگه نظر ندادن واسه اسم