2777
2789
شوهر منم فرزند ارشده همه کاراشونو میسپرن به شوهرم مریض میشن شوهر من پول کم میارن شوهر من دوتاشون با هم بحثشون میشه شوهر من کم و کسری داشته باشن شوهرم من یعنی نصف شب هم کار داشته باشن زنگ میزنن به شوهر من آسایش و آرامش رو ازمون گرفتن
  خدایا دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبا جون ، تو تا یه حدی بهشون احترام میذاری برای پوششت بسه. دیگه هرکیو ببخشیدا تو قبر خودش میذارن ، یکم پر رو باشید تو این مساله. من البته خودمم اکثر جاها شلوار میپوشم و پوشیدن شلوار تو جمع اونها برام سخت نیست. ولی همینکه یه شال حریر به احترامشون سرم میندازم از سرشونم زیاده. بخدا چند تا از زندایی های من اونوقتها با مینیژوپ میامدن خونه مامان بزرگم عیدها. همه به دین هم احترام میذاشتن. یکی با چادر بود یکی با استین حلقه ای. الانم بعد پنجاه سال همه با هم خوبن. ببخشیدا بعصی ازین خانواده شوهرها ادمو به زور میخان ببرن بهشت.
آره واقعا من سعی کردم همینجوری که بودم و خودم دوست دارم باشم... جالب ابنه که جاری آینده احتمالا حجت الاسلام تشریف دارن. اونو کجای دلم بگذارم
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!
واقعن خانواده شوهر من بدجنس نیستنا. بین دخار پسر هم فرقی نمیذارن . خیلی هم مهربونن. ولی واقعن ادم باید با هم کفو و هم فرهنگ خودش ازدواج کنه. مخصوصن از نظر مذهبی و تحصیلات.
راستش این تفاوتها گاهی باعث شده بین من و شوهرم بحث هم پیش بیاد.نمیگم اگه از یه شهر بودیم خیلی بهتر بود.اما من خودم خیلی به فرق گزاشتن بین زن و مرد حساس هستم
ساراناز رو شوهرت کار کن.... اونجوری اگه شما جوابشون رو بدی یه موقع شوهرت میره تو جبهه اونا ولی وقتی مخ شوهرتو بزنی دهنه اونا هم بسته میشه
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!