2777
2789
فقط و فقط خودت باش.... واسه خودت ارزش قایل باش و اصلا ازشون توقع نداشته باش که اعصابت خورد بشه.... همیشه هم گفتن دوری و دوستی .... هرچی بیشتر قاطی بشی باهاشون بیشتر مجبوری شبیهشون باشی
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره صبا من که از روزی که عروس این خانواده شدم تو خونه شون دست به سیاه و سفید نزدم و نمیزنم چون میدونم پرو میشم یه بار امتحان کردما، تو خونه اونا شوهرم به خواهرش میگه بیا سفره رو جمع کنه از جلومون منم هی تو دلم افتخار میکنم به همسری
  خدایا دستمو بگیر
صبا ما سالی دو سه بار بیشتر نمیریم اونجا.ولی اینم قابل تحمل نیست.فکر کن میریم مهمونی یا مهمون میاد تعداد اگه زیاد باشه مرداشون رو مبل مبشینن زناشون رو زمین .یعنی من اون موقع میخوام بمیرم از ناراحتی
باز شما خوبه.... خونه مادر شوهرم اینا خانوما همه تو آشپزخونه میشینن... من چندبار به شوهرم گفتم اصلا اونجا بهم خوش نمیگذره همه میشینن تو آشپزخونه ی گرم خسته میشم.... هر وقت میریم اول صدا میزنه خانوما بیاین بیرون اگه زورش نرسه منو میبره پیشه خودش میشونه
راستی یه چیز دیگه وقتی میرم خونه شون اگه چیزی دستم باشه و بزارم کنارم همش تو فکرم که این چیه که دستم آخرش بعد میبینن که من سر اون چیزی که کنارمه رو باز نمیکنم برمیدارن با شوخی میگن پس این چیه همراته و آخرش باز میکنن ببینن یعنی آدم در این حد فضوووووول اه اه چندشم میاد
  خدایا دستمو بگیر
ورونیکا جان من هم شرایطم کمی شبیه شماست. ولی به این بدی که شما میگی واسه من نیست. فقط خدا رو شکر کنیم که خود همسرهامون اینجور نیستن و دوم اینکه راه دورن و مجبور نیستیم هی حرص بخوریم. عزیزم من هم سال اول سه بار رفتم. سال بعد دوبار. امسال یه بار، البته یه بار هم اونها امدن. سعی کن تا میتونی نری. دوری و دوستی.
یه چیزه دیگه که من خیلی بدم میاد اینه که همشون اینقدر ادعای خدا پیغمبری میکنن ولی تا نشستن یا غیبت اینو و اونو میکنن یا یکیو مسخره میکنن من خیلی از این رفتارشون بدم میاد و مجبورم همش سکوت کنم یا خودمو با گوشی سرگرم.... واقعا تحمل این همه تفاوت سخته ولی چاره ای نیست