2777
2789
حالا سانتا ماریا تو برو خداروشکر کن همون ده تومنم به تو دادن من چی بگم
رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز دیگه که حسابی منو عصبانی میکنه اینه که فکر میکنن زن باید فقط کارای خونه رو انجام بده.یعنی من عید که میرم اونجا انتظار دارن براسون اشپزی کنم و ظرف بشورم.باورتون نمیشه سفره رو باید خودمون بندازیم.بعد این هم که غذا خوردن میرن عقب تا زنا جمع کنن.من به شوهرم تذکر داده بودم که باید کمک کنی مگه من کلفتم. من تو اشپزخونه بودم داشتم ظرفا رو جمع میکردم سوهرم داشت سفره رو جمع میکرد پدر شوهرم بهش گفت نکن خسته میشی.اینا هستن جمع میکنن
به من هم هیچوقت عیدی ندادن... ولی من نه به روی شوهرم آوردم نه خودم توقع دارم... مثلا سال اول برای برادر شوهر مجردم عیدی گرفتم... روز اول که رفتم خونشون دیدم هیچی بهم عیدی ندادن ... منم وقتی اومدن خونمون عید دیدنی کادو رو بهش ندادم.... شاید خیلیا میگن تو میدادی اونا خجالت بکشن ولی ذات و تربیت هرکس هرچی هست همونه و اصلا حس خوبی بهم دست نمیداد
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!
اصلا اهل هدیه دادن نیستن، پارسال خواهرش به شوهرم گفت عیدی بده منم برگشتم گفتم مگه شما عیدی دادین که ما عیدی بدیم، چقد پروووووو، مادرش تا تکی به توکی خورد جلو شوهرم ننه من غریبه م در میاره که فلان چیزمون خراب شده دستمون تنگه درستش کنیم نقطه ضعف شوهر منو میدونه دیگه از همین طریق میخوان کارشونو انجام بده پول هم بهشون بده حالا وضعیت مالی من خوب نیستا ولی فقط میخوان از آدم بکشن
  خدایا دستمو بگیر
تنها راهش کار کردن روی شوهرته.... فقط به شوهرت یاد بده که بهت احترام بگذاره و متقابلا شما هم احترام بگذار اونوقت اونها هم یاد میگیرن باید بهت احترام بگذارن... همین سفره جمع کردن یا کار کردن تو خونه من اکثر وقتا خودمو پرت میکنم... الان جوری شده که شوهر و برادر شوهرم سفره میندازن و جمع میکنن. ظرفها رو هم یبار کمک میکنم یبار نه که وظیفه نشه برام. وقتی هم دعوتشون میکنم اصلا اجازه نمیدم بیان تو آشپزخونه کمک
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!
آره وررنیکا خانواده شوهر منم همینن به پسراشون خیلی خیلی اهمیت میدن و افتخار میکنن یه دخترن و پنج تا پسر ولی دختر زیر دستشون خوار و ذلیله، پسراشون میخوان آب بخورن به خواهرشون میگن آب بیاره براشون حالا خدا رو صدهزار مرتبه شکر شوهر من اصلا اینطوری نیست، هنوز نوه ندارن پدر شوهرم همیشه دعا میکنه خدا نوه بهش بده از نوع پسررررر
  خدایا دستمو بگیر
ساراجون من بااین که خونه ساخته بودیم وچندوقت حتی پول ویزیت دکترروهم نداشتیم اما وقتی چیزی میخریدیم حتی شده دوتاماکارونییه دونشو میدادم مادرشوهرم. ززمان عروسی خواهرشوهر بااین که پولشیربهاروبرادرشوهرم گرفت و وضع مالیش توپ بود چندتاتیکه وسیله برقی بزرگ براش گگرفتم. خداشاهده پولشو قرض کردم
وای ورونیکا دقیقا مثل خانواده شوهر من ، روش منو پیش بگیر خود را به کوچه علی چپ زدن ، فکر کنم الان همش پیش خودشون میگن تازه عروسمون کر هست متلا دیروز همه خسته و کوفته از بیرون اومدیم مادر شوهرم گفت پاشو برو آب بیار واسه شوهرت ، انگار نشتیدم ، سه بار هم گفت اما من اونطرفو نگاه کردم و به روی خودم نیوردم