2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی سی جان فقط همین که شوهرامون شبیهشون نیستن یا اینکه تونستیم اصلاحشون کنیم جای شکر داره... ولی خوب یکسره محدودیتها هست دیگه مثلا من پیشه فامیلای خودم لباس با ساپورت میپوشم یا موهام بیرونه... ولی اونجا شوهرم میگه یکم رعایت کن شلوار بپوش البته انقدر خودشون رو میپوشونن من حس میکنم قاطیشون لختم
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!
وااای ورونیکا من مثل تو بودم مستقل شاغل فوق لیسانسم و احتماعی ولی اینا هیچ پخی نیستن خواهرش که اصلا نمیدونم تا چندم خونده یعنی حتی دیپلم هم نگرفته، تا حالا هم ازش نپرسیدم چقد سواد داره چون میدونم راستشو نمیگه
  خدایا دستمو بگیر
دیگه اونو باید تحمل کرد و نمیشه هم هی تو روی همسرهامون بزنیم که خونوادت الن و بلن. زندگی خودمونو خراب میکنیم. باید یه گوش رو در کرد یه گوش رو دروازه تو اون چند روز عزیزم. ولی فقط کاشکی این مادرشوهرم کله سحر مارو هی بیدار نمیکرد. 😀
نمیشه که قیدشون رو زد ... ولی میشه سعی کرد بی تفاوت و بی توقع باشی.... مثلا مادر شوهرم چندبار اون اوایل میگفت وای دختر فلانی چقدر دختر خوبیه چه حجابی میگیره و چادر سر میکنه... لحنی میگفت که من حس میکردم الان من فاحشه ام.... اینجور چیزا رو نه میشه جواب داد فقط باید نشنیده گرفت و پای بیشعوری طرف گذاشت.. تنها چیزی که باعث شده اعتماد به نفسم رو از دست ندم بی تفاوت بودن به رفتارها و حرفاشونه... یبار به شوهرم گفتم گفت از روی سادگی این حرفو زده منم دیگه به اون نگفتم.
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!