2777
2789
عنوان

کاپوچینو ضرر داره؟

435 بازدید | 24 پست

دوستان کاپوچینو هفته ای دوتا سه تا بخورم مضره؟ ظهرا که میخوام درس بخونم خوابم میاو هرکاری میکنم خوابمم نمیبره از این طرفم چشام بزور باز میشه یکی دوبار‌کاپوچینو اماده گرفتم  وقتی میخوردم بعدش خیلی راحت تر بودم اما میترسم مضر باشه چون یکی از دوستام مشکل معده گرفته 🤦🏻‍♀️

•حُر💙🌱•   برام‌دعا کنین:)💚       وزن‌فعلی:۷۸--هدف:۶۰--              هدف‌اول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی دوتا میخورم تا الان هم مشکلی برام پیش نیمده تقلبی هم زیاد تو بازار داره از جا مطمعینی خرید کنید

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
هفته ای؟؟؟؟؟ من روزی دو سه تا میخورم 😀🤝

دوس ندارمم اصلا اما مجبورم الان دوساله که همین مشکلو دارم از مدرسه که میام خوابم میادو خوابم نمیبره

•حُر💙🌱•   برام‌دعا کنین:)💚       وزن‌فعلی:۷۸--هدف:۶۰--              هدف‌اول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰
من روزی دوتا میخورم تا الان هم مشکلی برام پیش نیمده تقلبی هم زیاد تو بازار داره از جا مطمعینی خرید ک ...

اضافه وزن چی؟🙄

زیادش ضرر داره و چاق هم میکنه 

هفته ای یکی دو تا اوکیه ولی 

یا اینکه نصف لیوان بخور کامل یه بسته رو نخور 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

زیادش ضرر داره و چاق هم میکنه  هفته ای یکی دو تا اوکیه ولی  یا اینکه نصف لیوان بخور کامل ...

اهوم ممنون