2777
2789
عنوان

دعواا زود بیاید

360 بازدید | 31 پست

بچه ها من تو دانشگاه با یه دختره خیلی لجم چون به رلم پیم داده بود میخاس خودشو بندازه بهش ولی در آخر رلم رید بهش میخاستم قرار دعوا بزارم ولی دوست پسرم گفت نکن شخصیتتو میاری پایین از این حرفا خلاصه..

بعد حالا دیروز فهمیدم پشت سرم حرف زده با اکیپش چرتو پرت گفته که میخام فلانش کنم انقد عصبیم یه کاری بگید بکنم که تا آخر عمر یادش نره چیکار کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بچه ای هیچ وقت سر شوهرمم خودم اینجوری کوچیک‌نمیکنم چقدر زشت حالم بد شد

حق بده بهم توام باشی عصبی میشی دلم نمیخاد فک کنه بی عرضه ام منم اصلا آدمی نیستم دعوا کنم ولی این دختره خیلی ازش حرص دارم جالب اینه خراب بازی دراورده خودشم داره الان پرو بازی میکنه

یه زری زده تو بزرگی خودت ببخش  اگه پیگیر باشی. یعنی همه حرفای پشتت سرت و تایید میکنی

من اصلا واسم مهم نیست ولی این خیلی داره کشش میده دلم میخاد بشونمش سرجاش ولی نمی‌دونم چجوری یه چیزی بگو که تا تهش بسوزه

حق بده بهم توام باشی عصبی میشی دلم نمیخاد فک کنه بی عرضه ام منم اصلا آدمی نیستم دعوا کنم ولی این دخت ...

من حق نمیدم به شما هرکس خودش اجازه میده تا چه سطحی جلو بره که دیگران اجازه بدن به خودشون بهش بی احترامی کنن از اول این که جلو دوست پسرت اینجوری کردی اشتباه بود باید اصلا وانمود نمیکردی حتی اگر داشتی از حسادت میمردی دارم خواهرانه بهت میگم خواهر خودمم بود میگفتم بهش 

از این به بعد خودت بگیر  نه جلو دوست پسرت نه جلو هیچ کس وانمود نکن چی تو دلته اونم بهش محل نده به بوه های دانشکاهم بگو در حدم نیست بخوام دهن به دهن بشم

من اصلا واسم مهم نیست ولی این خیلی داره کشش میده دلم میخاد بشونمش سرجاش ولی نمی‌دونم چجوری یه چیزی ب ...

بهش بگو درکت میکنم عزیزم همین حرفای مضخرف برات مونده چون هیشکی نمیخادت  خودتو میخواستی به رلپ بندازی ولی نتونستی و داری خودتو اینجور تخلیه میکنی  ارزش اشغال کنار خیابون دو بیشتر از تو دونست

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

من حق نمیدم به شما هرکس خودش اجازه میده تا چه سطحی جلو بره که دیگران اجازه بدن به خودشون بهش بی احتر ...

اوهوم درست میگی منم خودمم همچین طرز فکری دارم فقط دلم نمیخاد به خودش اجازه بده حتی پشت سرمم حرف بزنه به نظرت نرم اصن باهاش رودرو بشم هیچ کاری نکنم؟؟؟