2777
2789
عنوان

خیلی دلم برا خودم میسوزه

171 بازدید | 13 پست

توی خونه پدری که بودم بهم سخت گذشت 

اونقدری که حتی الان که ازدواج کردم و زندگی خوبی دارم خوشحال نیستم 

😞🥲

کسی هست مثل من باشه 

Don't ask me my mood ,becaue you hear lies

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سخت گذشت واقعا سخت همیشع مادر پدرن دعوا میکردن ی مدت گوشامو محکم میگرفتم ک ازدواج کرده بودم شبا یاد دادوبیداهای مادرم میوفتادم فکر میکردم هنوز داره داد میزنم 

واقعا خوشحالم الحمد لله ک از اون زندگی کوفتی راحت شدم 

بابام وضعش تو پ بود اما ی خسیس درجه ۱ مامانمم همینطور 

۲ هزار تومن نداد اردو برم رفتم پیش معاون گفتم پول نداریم وضعمون بده اونم دلش سوخت منو برد اردو 

آخه اردوی کوفتی اجباری بود چقدر تحقیر شدم داداشم هی تهدیدم میکرد الان زنگ میزنم ب معاونت بهش میگم دروغ گفتی وشکنجه کلامی منو میداد 

هیچ وقت مثل بقیه لباس مدرسه نمیگرفت از ی جا 

۲ هفته ک از مدرسه ها میگذشت میرفت از ی تولیدی دیگه ب همون رنگ لباس میخرید لباسم همیشه با بقیه فرق داشت 

خداروشکر از اون خونه راحت شدم  

واقعا خداوند ب بعصی ها پول میده لیاقت خرج کردن نمیده 

تو خونه بابام همیشه همیشه دعوا بود مامانم حتما با یکی دعوا میکرد جیغ وداد 

وای  تو مدرسه کلاس دوازدهم ک بودم حداقل نیم ساعت با بچه ها خودمو سرگرم میکردم دیر تر برم ک دادوبیداد مامانم نشنوم 

نمیدونم چش بود چی میخواست از جوون ما 

۵تا هم توله آورده بود 

آرامش نبود