2777
2789

خدا به دور اصن 

++اون تبلیغات ترسناکش بهتر بود؟ نبود؟

جذاب بود؟ نبود!؟!

خودش سوژه تاپیک های جدید بود؟ نبود؟!

حالا ما تا بیایم و به نینی یار بگیم و اون بره دنبالش و پی اش رو بگیره اصن ؛ اووه

ولی دروغ چرا ، یه تبلیغ توی سایت دیدم که هر چی بعدش گشتم اصلا هیچ اثر و نشونه ای ازش ندیدم ، واقعا حیف شد. هعی. 

با تشکر از اپرا که میاد تیلبغات رو میبنده ولی میدونید ، بعضی سایت ها که میری خیلی ملتمسانه با نگاه گربه چکمه پوش شرک میگه تو رو خدا تبلیغات رو نبند ، ما داریم زحمت میکشیم و کسب درامدمون از این راهه ، اصن حالا که تبلیغاتو بستی منم محتوای اصلی رو بهت نشون نمیدم ... تو رو خدا ...

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

گردو نصب کن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

این تبلیغه که هست مال بلفاروپلاستی هستش حس خوبی به من میده یه چیزی شبیه آخیییییش 😐😂 از کشیدن بخیه خوشم میاد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستیadghard نصب کنید تبلیغات دیده نمیشن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
گردو نصب کن

سلام

خوب شد نینی یارها اسمشون رو عوض کردن و گرنه ادم اسم کاربری با عنوان نینی یار میدید اصن شوکه میشد 

++نه ، ممنونم ، همین اپرا خوبه

حرفم بیشتر حالت دردودل گونه داشت

هر کسی اونجور که بلده تبلیغاتش رو انجام میده که ممکنه اون مدل تبلیغ سلیقه من نباشه

راستیadghard نصب کنید تبلیغات دیده نمیشن

سلام؛ ممنون

برای گوشی؟ یه بار اون اول ها من تمام راه های این بستن تبلیغات رو رفتم

حالا درسته که اینجا بهم تبلیغات نشون نمیدادن ولی توی سایت های دیگه

همونطور که گفتم ، چون تبلیغاتشونو بلاک کرده بودم بهم گفتن حالا که تبلیغات رو نشون نمیدی ما هم بهت محتوای اصلی رو نشون نمیدیم!!!

سمیرا چی شده

سلام ، هیچی

شوخی کردم ، حالا من که اون کاربر رو میشناسم و چندین بار تعامل داشتم باهاش

یه کاربر جدیدا اومد با اسم @نی_نی_یار_پنج که اسمش هیچ کم و کاستی با خود اون نینی یار سایت نداشت ، حالا کامنت چی گذاشته باشه خوبه؟

من عادت داشتم به اسامی دختر و همسر و شوهر و همه کس و کار نینی یار ولی اون جدید بود که یه اقا بیاد اسم نینی یار پنج رو بقاپه مال خودش بکنه

ولی کلا منظورم تبلیغات سایت بود

اینجا میبنیدیم اونو ، سایت های دیگه بخاطر این حرکت خشونت امیز میگه که عه بستی تبلیغاتو ؟ منم دیگه لینک دانلود بهت نشون نمیدم

خلاصه ما داریم اینجا زحمت میکشیم ، نمیشه که!!!!!!!!!!

🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢

سلام

برای نحوه ی حذف تبلیغات این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12076973/حذف-تبلیغ-ها

🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.