2777
2789

تست نمک که باید یکی پنهانی یه کم بریزه کف سرت اگر دست بردی سمت موهات وارونگی دختر هست واگر متوجه نشدی و دست نبردی سمت موهات پسره هست.من خواهرم برا چند نفر انجام دا. همه درست دراومدند و اصلا خودت نباید بدونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست نمک که باید یکی پنهانی یه کم بریزه کف سرت اگر دست بردی سمت موهات وارونگی دختر هست واگر متوجه نشد ...

تست نمک و ادرار هم آخه نوشته تو گوگل  الان خوندم بهم بزنی  من بهم نزدم 😅🤣

میگم من هم نزدم اصلا  ادرار کردم رو نمک گذاشتم یه گوشه  شما هم زدی؟

یه زمانی میگفتن جوش شیرین،الان میگن نمک؟

بهرحال درمورد همه درست نیس،بهش اعتماد نکن.مثلا اون جوش شیرینو که همه میگن با احتمال بالا درسته درمورد من درست نبود

یه زمانی میگفتن جوش شیرین،الان میگن نمک؟ بهرحال درمورد همه درست نیس،بهش اعتماد نکن.مثلا اون جوش شیر ...

آره جوش شیرین هم شنیدم خطا داره  ولی این نمک رو خیلی تو گوگل تو تاپیکها زده بود درسته ولی خانمه نگفت هم بزن  الان تو گوگل دیدم نوشته بود هم بزن