2777
2789
بنزین آزاد ۱۰لیتر از دکه کنار پمپ گرفتیم ۲۵۰ جالبیش اینه خونه ما از پمپ و دکه ۵۰قدم بیشتر فاصله نیست ...

الان ازاد هم ۱۰۰لیتر بیشتر نمیشه زد من موندم چطور ادم باید بره مسافرت

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

واقعا.شاید مجبور بشیم شب حاجی آباد بمونیم جایی هست . میشه چادر زد یا برای چادر برداشتن فقط بار رو سن ...

خواستین بمونین برین امامزاده بخوابین. اونجا تمیزه و سرویس هم داره ولی راستش قطعا مطمئن نیستم بزارن چادر بزنین زمان کرونا گذاشتن ما چادر زدیم . از حاجی اباد تا بندر که دیگه راهی نیست بیاین بندر بمونین. اونجا پارکای نزدیک ساحل زیر الاچیق ها میتونین شب چادر بزنین 

همتای مامانم بودم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنزین آزاد ۱۰لیتر از دکه کنار پمپ گرفتیم ۲۵۰ جالبیش اینه خونه ما از پمپ و دکه ۵۰قدم بیشتر فاصله نیست ...

واقعا جای تاسفه تو استان خودمون ب این شکل باشه کسی ام هیچ نظارتی نداره صبح زود ساعت ۵یا۶ دیگه زشته صف پمپ تا ناکجا رفته باشه

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

خواستین بمونین برین امامزاده بخوابین. اونجا تمیزه و سرویس هم داره ولی راستش قطعا مطمئن نیستم بزارن چ ...

امامزاده حاجی آباد هست؟؟

میدونی ما چون ظهر حرکت داریم تا برسیم بندر شب هست نمیخوان شب رانندگی کنن براهمین 

راستش کرمان هم همین  بود گفتن قاچاق میکنن سوخت رو

اره کرمانیا یوقتایی تا هرمزگانم میرسونن سوختارو ک ببرن سمت دریا یوقتایی هم میبرن تو مرز سیستان اون ورا 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

امامزاده حاجی آباد هست؟؟ میدونی ما چون ظهر حرکت داریم تا برسیم بندر شب هست نمیخوان شب رانندگی کنن ب ...

امامزاده سید محمد همون اول شهره به سمت بندر. یادمه کنارش ی فروشگاه اتکا هم بود

همتای مامانم بودم❤