2777
2789

سلام 

من بندر عباس هستم 

هوا خوبه 

امشب شرجی بود 

بستگی داره از کجا بیای 

ولی کلی ب نظر من شاید ی سری چیزا نسبت ب شهر های دیگه مناسب باشه اما هزینه رفت و آمد اضافه کنی میبینی همون شهر خودت میشه 

ما چند هفته پیش رفتیم قشم با ماشین 

هیچی هم نخریدم چون ی سری چیزا بندر قیمت هاش مناسب تر بود فقط عمده جنس بخای خوبه 

درسته.خرید لباس بچه واینا بیشتر لوازم خانگی که کاریش ندارم .من از یزد هستم

برای لباس بچه قشم برین قیمتاشون مناسبن 

به به ما کلی فامیل یزدی داریم خیلی عالین😍💐

پیشاپیش خوش بگذره بهت عزیزم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیرجان و حاجی اباد که جای خاصی نداره همین طوری رد شین. برای اقامت برین درگهان. خوراکی و غذا و اینا ارزون تره. سویت هم ارزون تره. بازارها هم دسترسی بهتری دارین

برای تفریح بیاین قشم.میتونین تور هنگام هم بگیرین

ولی در کل خرید خاصی نمیشه کرد قیمتا با تهران یکیه تازه بعضی چیزا تهران به نظرم ارزون تره

همتای مامانم بودم❤

متاسفانه طرف ما بله ولی قیمتا متغیر ان یروز بازارش خوبه یروز دیگه ن 

پس چرااعتراض نمیکنید ایطور باشه ک همه حقوقتون باید بدین سوخت!من خیلی دوست دارم بیام اون طرفا مسافرت ولی میترسم از این چیزا و این مسائل امینتش

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

سیرجان و حاجی اباد که جای خاصی نداره همین طوری رد شین. برای اقامت برین درگهان. خوراکی و غذا و اینا ا ...

واقعا.شاید مجبور بشیم شب حاجی آباد بمونیم جایی هست . میشه چادر زد یا برای چادر برداشتن فقط بار رو سنگین میکنیم ؟

راسته بنزین لیتری ۲۰تومن؟

بنزین آزاد ۱۰لیتر از دکه کنار پمپ گرفتیم ۲۵۰ جالبیش اینه خونه ما از پمپ و دکه ۵۰قدم بیشتر فاصله نیست ماشین هیچ بنزین نداشت و کارت هم تموم شده بود اجبار بودیم خریدیم

چون کارت آزاد اینجا کمه همه پمپ ها ندارن هر جا هم باشه صف طولانی هست 

اما استان های  دیگه هر پمپی بری کارت آزاد هست راحت میشه بنزین زد 

پس چرااعتراض نمیکنید ایطور باشه ک همه حقوقتون باید بدین سوخت!من خیلی دوست دارم بیام اون طرفا مسافرت ...

کسی اعتراض نمیکنه بلکه خیلی ام کیف میکنن ساعت هاا باید تو صف بنزین باشی بخاطر همینایی ک بنزین میفروشن ادم هست بیکار بیکار تو خونه نشسته حالا با ماشینش میاد تو صف بنزین میزنه خالی میکنه باز میاد میزنه کلا تو استان هرمزگان افتضاح شده تو مسیر همش ماشینا سوخت بر ریخته جلو پلیسم رد میکنن ولی کسی کاری نمیکنه بخاطرش 

برای شما جای نگرانی نیس اصلا عزیزم مسافرتون رو بکنید کسی کاریتون نداره

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨