2777
2789
عنوان

من تو روستام همش خونه ام طلاق گرفتم بعد .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 28 پست

اطراف روستا پر ازگیاه هست اگر بتونید با گیاهان دارویی اشنابشید اونها رو جمع آوری کنید به راحتی میتونید بفروشید به عنوان گیاهان دارویی ارگانیک طبیعی که سم هم نخوردن و کاملا هم طبیعی رشد کردن هیچ سرمایه ای هم نمیخواد

نه عزیزم تو عقد جدا شدم 

عزیزم اگه مکانشوداشته باشی درموردپرورش قارچ هم یه تحقیق کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو جهاد کشاورزی شهرتون ببین چه دوره هایی داره و کدوم به شرایطت میخوره یه خانمی بود دوره کاشت زعفرون دیده بود همه جا روستاها برای آموزش میرفت جدا ازینکه خودش کاشت زعفرون داشت این کارا هم سرتونو گرم میکنه هم اجتماعی تر میشید هم درامد داره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پرورش مرغ وخروس،بوقلمون

تخم مرغ محلی خیلی طرفدار داره

تو روستای هنسرم،یه خانوم یه تیکه کوچولو جلو خونشون سبزی خوردن میکاره و میفروشه

اینکه تحقیق کنی چه گیاه دارویی طرفدار داره،بچینی وخشک کنی،آنلاین بفروشی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عزیزم من اینستا ندارم میتونم ادمین شم ؟؟؟ بنظرت دوره هاشو شرکت کنم بعدش کار هست ؟؟

خوب اینستا نصب کن ، هستن بعضی پیج هایی که دوره های رایگان، یا کم هزینه دارند ...

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

بچها این تبلیغات اکسسوری مث دست بند و گیره مو و اینا چیه ک میگن یادمیدیم بازار کار معرفی میکنیم یا ازتون میخریم ماهی سی میلیون درامد داره

من باورم نمیشه ب نظر شماها راسته؟؟

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

الآن یجوری زعفران هست با پودر قند قاطی میشه، میتونی از اونا بگیری، بفروشی مثلا بخری دونه ایی ۱۵، بفروشی ۳۰

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..