2777
2789
عنوان

شوهرم شب تولدمو یادش رفت😭😭😭

967 بازدید | 41 پست

خیلی حالم بده ..امشب تولدمه و شوهرم شیفته و سرکار از صب داشتم باهاش چت میکردم گفتم حالا لابد پیشاپیش بهم تبریک میگه دیدم خبری نشد

غروب باز چت کردیم باز تبریک نگفت

بهش گفتم امشب خیلی تلخه برام 

بعد یهویادش اومد ک تولدمه و تبدیک گفت

باهاش دعوام شد شدید بهش گفتم ۰را من برات ارزش ندارم چرا باید اخرین نفر باشی

میگه یادم بود میخاستم فردا از سرکار بیام سومرایزت کنم ولی من مطعنم الکی میگه یادش نبود خیلی حالم بده امشب انقدر گریه کردم چشام پف کرد من دوست داشتم اول ازهمه شوهرم بهم تبریک بگه😭

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

کاش صبر می کردی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپرایزو خراب کردی خب

الکی میگه بخدا

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

در مورد چه چیزا دعوا میکنین آخه مهم به خاطر این دلگیری پیش بیاری فردا رو صبر میکردی خب

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

شاید راس بگه😐😐😐منم هیچوقت تبریک نمیگم مستقیم سورپرایز میکنم 😐خودت خراب کردی 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

مسخره سوپرایزشو خراب کردی...انقد گیر دادی مجبور به تبریکش کردی

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

لوسی ببخشید

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

درسته این مناسبتها برامون اهمیت دارن اما نه اونقدر که زندگی رو به خودمون و دیگران تلخ کنیم،به نظرم یه خورده کم تجربه ای

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

تولدت مبارک عزیزم خودتو ناراحت نکن شاید واقعا قصد سوپرایز داشته 

انشاالله توی این ساله جدید این اشکاتم از سر شوق باشه

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂