2777
2789
عنوان

شوهرم شب تولدمو یادش رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حالم بد شد همینجوری گریه میکردم عکس میفرستادم برای شوهرم 😔😭

ارزششو داره واقعا؟؟

مگه هر روز ابراز علاقه نمیکنین بهم؟

حتما که نباید منتظر مناسبت بود اگه حالت کنارش خوبه پس بی دلیل بحث کردی اگه حالت کنارش خوب نیست پس دنبال بهونه ای که باهاش بحث کنی 

شوهرا کلا فراموشکار و سهل انگار هستن تو این چیزا ولی ب نظرم ارزش ادما ب تولد گرفتن یا نگرفتن نیس مهم ...

درسته من چون خیلی سختی کشیدم خیلی زودرنج شدم حداقل توقع داشتم از شوهرم تا درکم کنه شوهرم میگه من میخواستم فردا برات طلا بگیرم سوپرایزت کنم بهش گفتم نمیخاستم طلاتو حداقل یه تبریک بهم میگفتی دلن خوش باشه۰😭

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

ارزششو داره واقعا؟؟ مگه هر روز ابراز علاقه نمیکنین بهم؟ حتما که نباید منتظر مناسبت بود اگه حالت کن ...

من کنارش خیلی سختی کشیدم....معتادیشو تحمل کردم نداریش تحمل کردم حداقل الان ک یکم رو ب راه شده انتظار داشتم یکم منو درک کنه یکم بهم ارزش بده یه تبریک خشک و خالی بهم بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

خیلی حالم بد شد همینجوری گریه میکردم عکس میفرستادم برای شوهرم 😔😭

یه لحظه صدای اون فیلم که میگفت اسکلی چیزی هستی تو ذهنم اکو شد 😂😂😂

بابا خب یادش رفته حالا اگه میدونست و اصلا بهت تبریک نمیگفت و براش مهم نبود خوب بود؟؟؟!!!

واقعا خراب کردی

من کنارش خیلی سختی کشیدم....معتادیشو تحمل کردم نداریش تحمل کردم حداقل الان ک یکم رو ب راه شده انتظار ...

عزیزم میفهممت حق داری پس..اما خودتو ناراحت نکن وقتی اومد باهاش صحبت کن اگه خواست جبران کنه برات دیگه اوقات تلخی نکن بذار این زمانایی که از عمرمون میگذره خاطرات خوب ثبت کنیم واسه بعدهامون نه بیخودی خاطرات بد🌸

درسته من چون خیلی سختی کشیدم خیلی زودرنج شدم حداقل توقع داشتم از شوهرم تا درکم کنه شوهرم میگه من میخ ...

صد در صد ارزش سورپرایز بیشتر از تبریکه...ینی واقعا تبریک و به سورپرایز ترجیح میدی؟؟

کاش صبر میکردی...اگه الکی میگف مشخص میشد و حق داشتی...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
درسته من چون خیلی سختی کشیدم خیلی زودرنج شدم حداقل توقع داشتم از شوهرم تا درکم کنه شوهرم میگه من میخ ...

اتفاقا کسایی که سختی زیاد میکشن دیگه پوستشون کلفت میشه و این چیزا براشون مهم نیست بچه بازیه 

زودرنجی مال آدمای کم تحمله 

چند سالته 

۲۴شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا فوقش یادش رفته باشه، گناه کبیره نکرده که، خودت چیزی یادت نمیره؟

زتدگیتو سر یه چیزی کوچیک تلخ و خراب نکن

بعنوان یه مرد میکم، این گیر دادنا اثر معکوس داره‌هااا

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

حالا فوقش یادش رفته باشه، گناه کبیره نکرده که، خودت چیزی یادت نمیره؟ زتدگیتو سر یه چیزی کوچیک تلخ و ...

نمیدونم شایدهم‌تقصیر من بود😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40