2777
2789
عنوان

اعتقاد به دعانویس وطلسم

93 بازدید | 11 پست

من چند ساله همش مریضم هم جسمی وهم روحی وروانی،اخیرا خیلی شدیدترشده ،خیلی به دعانویس واین چیزا اعتقاد ندارم ولی ازسرناچاری بایه دعانویس تماس گرفتم وایشون برای سرکتاب واستخاره گرفتن بهم گفتن یه طلسم باموی سرت برات درست کردن واین روزبه روز مثل یه درخت داره ریشه دارمیشه وبعد تمام حرفایی که زدن واقعیت ۵ تا۶ سال گذشته زندگی من بود،شمااعتقاد دارید به این چیزا بنظرتون درسته 

منم اعتقاد ندارم...اما این مدت خیلیا گفتندبرو ببین چی شد زندگیت بهم ریخت!!!!! برم هم چون اعتقادی ...

هرچقدرهم مااعتقاد نداشته باشیم ولی بنظرم این یه واقعیت درجامعه ماهست خیلیا دارن بادعا و....‌زندگیاشونوپیش میبرن ،یابرای دیگران میگرن تازندگیشون نابود بشه و....به چشم خودم دیدم متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همچین چیزایی هست

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

هرچقدرهم مااعتقاد نداشته باشیم ولی بنظرم این یه واقعیت درجامعه ماهست خیلیا دارن بادعا و....‌زندگیاشو ...

پس خدا چکارس این وسط؟؟؟

مگه یه قدرت بالاتر غز همه نیست؟مگه نمیگیم الله اکبر؟؟

بله جادو هست متاسفانه و منم زندگی زناشوییم با همینا خراب شد...از اون به بعد هر وقت یادم باشه چهار قل میخونم و آیه الکرسی..

پس خدا چکارس این وسط؟؟؟ مگه یه قدرت بالاتر غز همه نیست؟مگه نمیگیم الله اکبر؟؟ بله جادو هست متاسفان ...

من خودمم علاقه ای به دعانویس واین چیزا ندارم ولی دیگه باید چکارکنم هرچی خداروصدامیزنم جوابمو نمیده

فقط برام سرکتاب بازکردن فعلا دعا یا چیزی دیگه بهم ندادن

دعا اعتقاد نداشته باشی فایده ندارع من چند بار گرفتم نشد 😂

ولی با خودم میگم وقتی جن دارن دیگه چه فرقی داره اعتقاد داشته باشیم نداشته باشیم باید اثر کنه

دعا اعتقاد نداشته باشی فایده ندارع من چند بار گرفتم نشد 😂 ولی با خودم میگم وقتی جن دارن دیگه چه فر ...

قراره هزینه واریز کنم برام بفرستن بیان ان شاالله که جواب بده اگرنداد دیگه دوردعانویس خط میکشم