2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت که...

523 بازدید | 28 پست

معیار ها و خواسته‌هاتون از ازدواج و خط قرمزهاتون رو بنویسید.

با همسرم خیلی تنش و مشکل داریم و رفتیم مشاوره تا راهکار بده ولی فعلا گفته که اول این لیست رو بنویسید.

🛑خانما شما هم خواسته‌هاتون از ازدواج و خط قرمزهاتون رو بگین.

خط قرمزم اینه که جلوی دیگران بهم احترام بذاریم و اجازه دخالت کسی رو به زندگیمون ندیم

ممنونم عزیزم 👍❤

میشه از معیارهای انتخاب همسر آینده‌تون هم بگی که چیا برات مهمه یا باید باشه تو رابطتون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرد سالاری یا برعکس دوست ندارم برابر باشیم توی هر چیزی و صادق بودن و مودب بودن برام مهمه

آره واقعا برابری خوبه، موافقم. چون چه مردسالاری چه زن‌سالاری فقط استرس داره

ممنونم عزیزم 👍❤ میشه از معیارهای انتخاب همسر آینده‌تون هم بگی که چیا برات مهمه یا باید باشه تو راب ...

قدرت تصمیم گیری داشته باشه نترس و شجاع باشه و سرزنده و با اعتماد به نفس باشه و هیکلش متناسب باشه

مرد سالاری یا برعکس دوست ندارم برابر باشیم توی هر چیزی و صادق بودن و مودب بودن برام مهمه

راستی عزیزم چرا زن سالاری رو دوست نداری؟ میخوام نظر شما رو هم بدونم. چون خودمم دوست ندارم

من دوس‌دارم شوهرم بهم‌تالحظه مرگش وفادار باشه 

واینکع پشتم‌باشه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
عزیزم میشه اینکه پشتت باشه رو یکم توضیح بدی جزئی‌تر؟

مثلا خانوادش خیلی باهام بدهستن وازم بهش دروغ میگن 

چندبار کارمون بخاطر خانوادش ودروغاشون‌ب جدایی کشیده شده 

تا اینکه خودش یکم‌سنش بالاتر رف وفهمیدچجوری ازم جلوشون دفاع کنه.

منظورم اینه تاعمرداریم همینجوری بمونیم .نمیخام دوباره ب گذشته هامون برگردیم🥲

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
مثلا خانوادش خیلی باهام بدهستن وازم بهش دروغ میگن  چندبار کارمون بخاطر خانوادش ودروغاشون‌ب جدا ...

الهی شکر که همسرت متوجه شد و الان آرومی. منم همسرم پشتم نیستم و اولویتش خونوادشن، و این منو داره نابود میکنه