2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت که...

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 28 پست
راستی عزیزم چرا زن سالاری رو دوست نداری؟ میخوام نظر شما رو هم بدونم. چون خودمم دوست ندارم

خب باید برابر باشه من طرفدار برابریم نه مرد سالاری نه زن سالاری زوجین باید مثل دوتا دوست باشن

خب باید برابر باشه من طرفدار برابریم نه مرد سالاری نه زن سالاری زوجین باید مثل دوتا دوست باشن

متوجه منظورت شدم عزیزم انشاله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکر که همسرت متوجه شد و الان آرومی. منم همسرم پشتم نیستم و اولویتش خونوادشن، و این منو داره ناب ...

میشه  بپرسم چند سالشونه؟من بیشتر احساس میکنم چون همسرم سنش کم‌بود وابسته خانوادش بود 

الآنم خیلی ب مادرش حرف گوش میده ولی خوخیلی نسبت ب قبل بهتر شده 

اینم بگم من۳ونیم سال عقدو۷ساله ک‌ازدواج کردم.بعد این همه سال سختی،زندگیمواخلاق شوهرم یکم بهتر شده 

ان شاالله که زندگی‌شماهم خوب میشه همیشه امیدوصبرداشته باشید

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
میشه  بپرسم چند سالشونه؟من بیشتر احساس میکنم چون همسرم سنش کم‌بود وابسته خانوادش بود  الآ ...

ممنونم از دعای قشنگت نازنینم. اون 37 سالشه و من 31 سال. 4 ساله که ازدواج کردیم. قبل عقد میگفت هرچی تو بگی فقط تو خوشحال باش. بعد عقد دیدم مامانش خودشو به مریضی میزنه و از این موضوع سواستفاده مبکنه تا به این عذاب وجدان بده و اینم آدم مضطربی هست که دیگه چشمش به دهن مادرشه انگار نه انگار که من زن اون خونه ام. بی ارزشم. خسته شدم....

ممنونم از دعای قشنگت نازنینم. اون 37 سالشه و من 31 سال. 4 ساله که ازدواج کردیم. قبل عقد میگفت هرچی ت ...

فدات آبجی.انشاالله ک‌درست میشه😊

.مردا اکثرا مامانی هستن 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
میموند پیش مامانش بهتر نبود؟😭

عزیزم شوهر من واس کاروکاسبی رفتیم یه شهر دیگه مامانش باورت نمیشه اینقد خودشوزدوگریه کرد و دوباره مجبور شدیم جمع کنیم برگردیم پیش مادروخاهرش 

الان بیکار کنارخانوادشه وجالبترش اینه ک هنوزخانوادش ب من فوشوبی احترامی میکنن ک تو پسرمونوازمون دورکردی خداخاست دوباره برگرده پیش من😐

الان گفتم از قبل بهتر شده ولی همچنان مادرش وخاهرش دخالت دارن ولی همسرم نسبت ب قبل بهتر شده یکم مراعات منو میکنه

عزیزم شوهر من واس کاروکاسبی رفتیم یه شهر دیگه مامانش باورت نمیشه اینقد خودشوزدوگریه کرد و دوباره مجب ...

مادرشوهر منم چشم نداره ببینه شوهرم از من خانواده‌ام تعریفط بکنه سریع حرفو عوض میکنه یا میزنه تو ذوق شوهرم، و همش خودشو میزنه به مریضی و عذاب وجدان دادن، شوهرمم فکر میکنه تو زندگیش به من خوش بگذره در حق مادرش جفا میشه، مثلا منو یه سفر نمیبره. چون یه بار رفتیم و ننه‌اش گفت چرا یه هفته نیامدید اینجا؟!!! دیگه هیچ جا نمیریم که خدایی نکرده مادرش ناراحت نشه که ما خوشیم!

هر روز بحث و تنش داریم، من که قرص اعصاب میخورم جهنم، پسرشم داره پیر میشه تو دعواهای این زندگب ولی حاضر نیست بند نافشو قیچی کنه!

مادرشوهر منم چشم نداره ببینه شوهرم از من خانواده‌ام تعریفط بکنه سریع حرفو عوض میکنه یا میزنه تو ذوق ...

اوووف دقیقامادرشوهرمنم‌همینه.

حالا ماطبقه‌بالاشون ساکنیم .اگه یه شب نره پایین پیش‌مادروپدرش ،خوده‌پدرشپهرم‌میزنکه‌از پایین که چرا نمیایی پایین پیشمون 

چی بگم از دست این قوم شوهر فقط خدا بهمون صبر بده.

من الان خودم‌اخلاقمو ک‌درست کردم‌ویکم سیاست یاد گرفتم شوهرم خوب شدخداروشکر.

البته شوهرمم الان بین منو مادرش سیاست ومدیریت یاد گرفت 

اوووف دقیقامادرشوهرمنم‌همینه. حالا ماطبقه‌بالاشون ساکنیم .اگه یه شب نره پایین پیش‌مادروپدرش ،خوده‌پ ...

دقیقاااا مهم ترین مساله حفظ تعادل و سیاست شوهره 

الهی شکر زندگیت بهتر شده، انشالله عالی بشه 

برای منم دعا کن عزیزم🌿

به نظرم این یه نظر شخصیه 

و نباید از روی معیار های بقیه بنویسی 

اگرم اینکارو میکنی واقعا فکر کن و واقعا باید به اون معیار باور داشته باشی 

آفرین که مشاوره رو انتخاب کردی دمت گرم

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
به نظرم این یه نظر شخصیه  و نباید از روی معیار های بقیه بنویسی  اگرم اینکارو میکنی واقعا ...

آره درسته شخصیه، ولی میخواستم بازم ببینم و ایده بگیرم، شاید چیزی در حال حاضر تو ذهنم نباشه ولی مهم باشه و با دیدن جوابهای شما یادم بیاد.

مثلا خودم  فکر کردم وقتی شوهرم کتک میزنه باید تحمل کنم، اما مشاور بهم گفت اصلا نباید تحمل کنی همچین چیزی و اون باید ترک کنه.

من قبلنم بارها مشاوره رفتم ولی امان از مشاور کارنابلد که فقط پول و زمان و اعصابم هدر رفت. امیدوارم اینم مثل قبلیا بیخود نباشه.

شما هم اگر چیزی به ذهنت میرسه بگو🌿

آره درسته شخصیه، ولی میخواستم بازم ببینم و ایده بگیرم، شاید چیزی در حال حاضر تو ذهنم نباشه ولی مهم ب ...

ایشالا به سلامتی ختم به خیر بشه 

بزار فکر‌کنم حتما میگم

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻