2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 170 پست
ب نظر من مشکلی نداره ک روبوسی داشته باشه ولی این داره میگه سرشو بوسیده زشت نیست ب نظرت ؟

پس كجاشو ببوسه؟😐روبوسي ك بدترهعزيدم بوسيدن سر يه حس پدرانه هس

بين چ ادمايي زندگي ميكنيم واقعا😐😂

کاربری واگذار شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیاهنوزدردوران جاهلیت زندگی میکنن. خودشون رابه کوچه چپی میزنن که برادرشوهرنامحرم نیست ودرشکن هنوزبابت این موضوعبرادرشوهرنامحرمه. مسن جوون. سروسنگین هیز.... فرقی ندارد. نامحرم نامحرمه. مادرم باعموهام روبوسی کرده کاربسیارزشتی است وجارزدنش زشت تر. تمام ایناازبی فرهنگی محضه. 

منظورش اینه ادم خجسته ای هستی

😂😂😂🤣🤣🤣 

میدونم واسه همین گفتم عشقم😂😂 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
شما دینتون چیه؟ اسلام که روبوسی با نامحرم رو حرام میدونه واقعا هر چی که خدا دستور داده عمل کردنش ب ...

اسلام رو خراب نکنید لطفا

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
😳😳😳😳 مگه به نظر شخصی هرفرد هست؟! 

اره خیلی وقته 

خبر نداری؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
دقیقا  مشخصه تو خانواده خوبی تربیت نشدن

دقیقا تربیت خانوادگی خیلی مهمه از حرفهای مادرشوهرم فهمیدم که خودش باعث این رفتار پسراش شده چون جلوی پسراش از ظاهر دخترای دیگه تعریف می‌کنه چشم و گوششون رو باز میکنه