2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دندوناتو تراشیدن؟ من دوس دارم بکنم اما میترسم دندونام از بین بره

دندون من مشکل داشت خب دکترمم اینجوریه که اگر واقعا نیاز نباشه خودش میگه نکنی بهتر ، و اینک کامپوزیت نسبت به لمینیت کمتر تراش میخوره قیمتش مناسب تر اما خب لمینیت مقاوم تر و گرون تره 

میشه بپرسم پیش کی انجام دادی؟ چقدر شد هزینش

من دو سال پیش انجام دادم یادم نیست دقیق چقدر شد اما تماس بگیری ازشون بپرسی بهت میگن کلا قیمتاشون مناسب

من پیش دکتر مهدیس براتی مهوار میرم جراح و دندانپزشک عمومی امریکا هم تحصیل کردن حالا جدای از کارش که عالی من خودشو خیلی دوس دارم خیلی خوش برخورد

آدرس : سعادت آباد ، بالاتر از میدان کاج ، کوچه 12 (علی اکبر) ، پلاک 41 ، طبقه دوم شرقی ، واحد 4
و شماره تماس : 02122142410 _ 09937278497
dr.pardisbaratimahvar برو تو اینستا نمونه کاراشونو ببین خودت فکر کنم دایرکت هم میتونی بپرسی