2777
2789
خب از این به بعد بیا یکاری کن  مثلا تولدته برو آتلیه یا حتی خودت یه کیک و جشنی بگیر و کلی عکس ...

خواهر باور میکنی من ۶ ماه اول زندگی خوب بود بعد شوهرم بدهی بالا اورد تا ماه قبل ک قسط میدادیم من اینقد حساب کردم ک کی قسطامون تمون میشه ی نفس بکشیم...

همون ماهی ک قسطامون تموم شد ی اتفاقی سرکارش افتاد از شریکش جدا شد و برا ضرر هاش و کار جدیدش   دوباره وام سنگین و قسط شروع شد و ایندفعه طلاهامم دادم...

این سری فشار قسطمون سنگین تره کلن تا ۳ سال نمیتونیم تکون بخوریم اصن

بعد من نصف پول ماشین دادم شوهرم ماشین خرید،وام ازدواج‌کرفتیم من وام خودمو دادم گفتم برو ماشین بخر من لازم ندارم،یک سالی عقد بودیم زمینی پدربزرگم بهم داده بود فروختم پولشو تاقرون اخر دادم بهش گفتم برو خونه بخر و همه قولامو پایبند بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خواهر به خودت فکر می‌کنی میبینی بقیه خیلی کارا کردن از خرید و سرویس طلا و عروسی و شب یلدایی و زای ...

اصن ی دختر تو فامیل ک میفهمم ازدواج کرده غم دنیا میاد تو دلم 

میگم خوش بحاااالش شوهر کرده

حس میکنم من ازدواج نکردم هنوز چون واقعا هیچ اتفاقی برام انجام ندادن هیچ کاری نکردن و خودمم توقع نکردم.

ولییییی شوهرم قولاشو شکست 😭😭من بخاطر شرایط قبل عقد شوهرم خیلی کمخرجی میکنم که مثل قبلا دستش خالی نشه بهش متلک بندازن .ولی یه چند بار متوجه شدم خواهرش زنگ میزنه سه میلیون چهارمیلیون بریز به کارت ما میخوام زنت نفهمه وشوهرم به من دروغ میگه ،مادرش به شدت داره میتیغه و با همدستی هم به من دروغ میگن و من متوجه میشم و به شدت بهم میریزم 

اصن ی دختر تو فامیل ک میفهمم ازدواج کرده غم دنیا میاد تو دلم  میگم خوش بحاااالش شوهر کرده حس ...

منم بعضی وقتا این طور حسی دارم بعد به شوهرم میگم من شانس نداشتم هیچ کاری انجام ندادن برام. حتی زایمان کردم آب از آب تکون نخورد. اینم شانس منه. 

ولییییی شوهرم قولاشو شکست 😭😭من بخاطر شرایط قبل عقد شوهرم خیلی کمخرجی میکنم که مثل قبلا دستش خالی ن ...

خودشون ندارن که میان از همسرتون میگیرن؟ شاید اونقدری که تو ذهنتون چیزی نداده باشه بهشون و فقط حرفش بوده

ولییییی شوهرم قولاشو شکست 😭😭من بخاطر شرایط قبل عقد شوهرم خیلی کمخرجی میکنم که مثل قبلا دستش خالی ن ...

ااااااخ عین منی من تو این شرایط قسط و اینا  

مادر شوهر و خواهرشوهر تو خونه ایم پول میگیرن ازمون 

من دارم جمع میکنم مال بچم و ایندش اونا ازمون میگیرن 

یا توقع خرجهای گنده گنده دارن

مادرشوهرم انگاری ادمو خر فرض میکنه بیشرف هر چی پولی داشته گرفته کربلا رفته و برا یه دختر پیر تو خونه داره گوشواره طلا میخره و بعد‌میگه از کارت خودم خرج کردم ،شوهرم ذروغ میگه .چرا واقعا من باهاش صاف وصادق بودم این چیزا خیلی منو بهم ریخته نمیدونم حق دارم یا نه ولی من راضی نیستم دارن حق دل من وبچمو میدزدن من راضی نیستم انشالله پول دوا درمون پیرزن عوضی بشن