2777
2789
عنوان

ژل زدم کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدانکنه بدتر بشه میخوام نشون بابام بدم تو خونه ماسک میزنم 

بخدا عکسشم ک دیدم مطعمن شدم خیلی ناز میشه صبر کن ورمش بره فقط.. منم بار اولی ک تزریق کردم دقیقا عین تو پشیمون بودم ولی بعدش عشق کردم 

هرسی سی دوتومن شد 

عالیه مبارکت باشه 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
بخدا عکسشم ک دیدم مطعمن شدم خیلی ناز میشه صبر کن ورمش بره فقط.. منم بار اولی ک تزریق کردم دقیقا عین ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم من انقد ناراحتم حالم بد شده

و خدایی که همین نزدیکیست❤
ن ناراحت نباش عزیزم دقیقا حالتو درک میکنم تازه من گریم گرفته بود میگفتم این چ غلطی بود کردم 😂اولاش ...

خداکنه زودتر بره چند روز طول میکشه؟

برای کسی که بار اوله ژل میزنه حست کاملا طبیعیه عزیزم

این حس رو نداشتی عجیب بود

تقریبا همه همینطورن و وحشت میکنن روزای اول

ولی این اکثرش ورمه نگران نباش تا ۱۰ روز خیلی چیزیش نمیمونه بار اول

دقیقا زمانی که حس میکنی عاشقش شدی شروع میکنه کم شدن 

برای کسی که بار اوله ژل میزنه حست کاملا طبیعیه عزیزم این حس رو نداشتی عجیب بود تقریبا همه همینطورن ...

اشکال نداره همشم بره دیگه ناراحت نمیشم به خدا