2777
2789
عنوان

مراسم عقد دوستم چی بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست
نسبتا سفیدمبله خودمببین نمیخام خیلی عروس طور و رسمی بشمچون جلسه اولهموندم بخدا

کرم، بژ، رز‌پودری، گلبهی خیلی روشن، آبی آسمونی یا سبز مریم‌گلی،طوسی روشن، سفید شیری یا استخوانی

دیگه شلوار یا دامن مشکی که عروس طور نباشی و کفش پاشنه پنج سانت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم، بژ، رز‌پودری، گلبهی خیلی روشن، آبی آسمونی یا سبز مریم‌گلی،طوسی روشن، سفید شیری یا استخوانیدیگه ...

وویییی نمیشه کفش نباشه

مرسی دورت بگردم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
حداقل صندل تک پاشنه باشه پاشنه سه سانت باید باشه نه نمیشه خالی خالی

اخه بقیه کفشی چیزی پاشون نیست

انگا معذبم😂😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شلوار همینو بگیر

چقد نازه😍💅

میدونی خواستگاری نیس ک میان برا حرف زدن صرفا

تو فرق داری با بقیه

ولم کن زن😂😂

شلوار همینو بگیر

من چند رنگ این شلوار گرفتم واقعا خیلی کار راه اندازه با یک شومیز میپوشی 

تو خیابون میپوشی 

مهمونی مجلس میپوشی 

الان نمیدونم چقدره من مشکیش خریدم ۴۸۰ تا دوباره رفتم قهوه ایش آخرین بار گرفتم ۹۸۰ 🙄 اینسری خریدم یک رنگ دیگه ۱۴۰۰