2777
2789

استرس گرفتم و الان حالت تهوع گرفتم! 

یه شغل دوم ایجاد کردیم من ادرسشو دقیق نمیدونم چون فقط یکبار رفتم و خارج از شهره

شوهرم دیشب گفت صبح میرم سر بزنم به اونجا ببینم کار گرا در چه حالن 

من چون کم خونی دارم شبا خیلی دیر خوابم میبره شوهرم گاهی دلش نمیاد بیدارم کنه و میره 

امروز هم بیدارم نکرده بود و رفته بود صبح کارش داشتم پیام دادم جواب نداد .... تماس گرفتم جواب ندادم گفتم شاید دستش بنده باز یک ساعت دیگه تماس گرفتم 

بازم تماس گرفتم پیام دادک جواب نمیده

نکرانشم الان من باید چیکار کنم؟؟؟ پسرمو بردم یکی از دندان هاشو کشیده الان سر پسرمم نکران شوهرمم 

یه راه جلو راهم بزارین💔

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵تاصلوات بفرستید۵تا یامهدی ادرکنی ۵تا یازهرا ۵تایازینب ان شاالله زنگ میزنن اروم باشید

دلم واقعاً مثل سیر و سرکه داره میجوشه هر چی دعا بلد بودم گفتم 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
عزیزم شاید گوشی تو ماشین مونده متوجه نشده

یعنی از صبح نیومده گوشیشو چک کنه؟ سابقه نداره همیشه زود جواب میداد وای خواهر یه صلوات بفرس برام ممنون میشم

یعنی از صبح نیومده گوشیشو چک کنه؟ سابقه نداره همیشه زود جواب میداد وای خواهر یه صلوات بفرس برام ممنو ...

برای من پیش اومده برای همین میگن.توکلت بخدا فکر منفی نکن.اینجا که میگی همکاری نداره شمارشو داشته باشی؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

انشالله هیچی نیس مارو هم درجریان بذار.صلوات فرستادم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
برای من پیش اومده برای همین میگن.توکلت بخدا فکر منفی نکن.اینجا که میگی همکاری نداره شمارشو داشته باش ...

ندارم فقط کارگرا هستن شمارشونو ندارم همیشه گوشیشو جواب میداد واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم 

مامان مهربون جان نگران نباشید احتمالا گوشیشون داخل ماشین جا گذاشتن چیزی نیست مطمئن باشید جواب میدن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه عزیزم چیزی نیست نگران نباشید 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ندارم فقط کارگرا هستن شمارشونو ندارم همیشه گوشیشو جواب میداد واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم 

معمولا چه ساعتی برمیگرده؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم