2777
2789
عنوان

قاتل منو بشناسین😶 این بی فانوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 65 پست
اوخی ،حرف زدن یا سوت زدن یاد گرفتن پسرا 😍خیلی بامزه میشن پسرا موقع حرف زدن سوت زدن

اره بابا این زرده الان یمگه عشقم کیمیا سلام قربونت برم

بدو بیا عشقم بیا بوس بده زودباش بوس بده 

جدیدا یاد گرفته همش میگه شوهرش شوهرش بیا بدو😂😂😂😂😂شوهرم از دستش روانی شده ها😂😂

اون دوتا طوسیام جوجه هاشون فقططط سلام و بدو بیا بلدن

مادرشونم بدو بیا

پدرشون لاله😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍آقا منم حوس جوجه کاکل زری کردم برم آقا پسر بگیرم

سرلاکی بگیر!من طبق تجربه ام میفهمم کدوم نره کدوم ماده

ی سرلاکیشو بگیر با سرلاک بزرگش کن یا ی نرم خور از اب و گل در اومده

ک بتونی دستیش کنی و حرف یادش بدی

سرلاکی بگیر!من طبق تجربه ام میفهمم کدوم نره کدوم ماده ی سرلاکیشو بگیر با سرلاک بزرگش کن یا ی نرم خو ...

سرلاکی قابل تشخیصه مگه نر مادش تشخیص نمیدم من

به پرنده فروشیا اعتماد ندارم ،باید وایسم دوستم جوجه بگیره بهم بده یه نر😅

سرلاکی قابل تشخیصه مگه نر مادش تشخیص نمیدم من به پرنده فروشیا اعتماد ندارم ،باید وایسم دوستم جوجه ب ...

اگه زیاد با پرنده سر و کار داشته باشی اره

وقتی ۴۰روزشون بشه زیر بالاشونو باز کن!توی خاکستریا اگه کاملللل تا اخررر بالاشون دون دون بود ماده اس

اگه ن تا نصفه دون دون داره نره!این بزای همه مرنده ها صدق میکنه!توی یسری پرنده ها ماده هاش دونه کامل دارن مشخصه!ولی نراش اصلااااااا دون دون ندارن

اون سبزه رو بگیر بچلونا

❤😅چشم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من والا این ننه باباشو دارم و ۳تا جوجه هاشون😁😁و یدونهههه قندددددو عسللللللللل طلایییییییی بچمهههه ...

عزیزم فرق دختر و پسر این پرنده ها تو ظاهر یا اخلاقشون چیه؟

اوخی ،حرف زدن یا سوت زدن یاد گرفتن پسرا 😍خیلی بامزه میشن پسرا موقع حرف زدن سوت زدن

عزیزم فرق دختر و پسرشون چیه؟

و اینکه من حیوون خونگی دوست دارم، اما سگ و گربه همسرم نمیزاره. عروس هلندی حس خوب میده بهم؟ میخوام ا  تنهایی دربیام افسرده نباشم