2777
2789
عنوان

قاتل منو بشناسین😶 این بی فانوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 65 پست
من عروس هلندی ندارم،مرغ عشق دارم،مرغ عشق هم میفهمه،ادم باورش نمیشه دیگه عروس هلندی چقدر با فهم و کم ...

یعنی چی میفهمه عزیزم؟ یکم توضیح میدی؟

من حیوون خونگی دوست دارم، اما سگ و گربه همسرم نمیزاره. پرنده  حس خوب میده بهم؟ میخوام از تنهایی دربیام افسرده نباشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماده زیر بالش خال خال کامل داره تا اخر پرش نر یا نداره یا تا نصف زیر بالاش خال داره

عزیزم نحوه تشخیص نه، منظورم از نظر اخلاقشونه، یعنی من ماده بخرم یا نر بخرم فرقی میکنه؟

عزیزم نحوه تشخیص نه، منظورم از نظر اخلاقشونه، یعنی من ماده بخرم یا نر بخرم فرقی میکنه؟

نر گرون تره...صحبت میکنه...!خوشکل تره نسبت ب ماده...!

ماده ارومه نهایت ۲ ۳ کلمه صحبت کنه تمایلی ب دستی شدن نداره

ولی نر بیشتر با انسان خو میگیره!و اینکه اگه دستی میخوای کنیش فول رام سرلاکی بخر خودت بزرگ کن یام دیگه نرم خور بخر ک از اب و گل درومده

نر گرون تره...صحبت میکنه...!خوشکل تره نسبت ب ماده...! ماده ارومه نهایت ۲ ۳ کلمه صحبت کنه تمایلی ب د ...

عزیزم یه دنیااا ممنونم بابت توضیحت، فقط یه سوال، دوستان گفتن پرنده خیلی سر و صدا داره. درسته؟

من خیلی افسرده و تنها شدم و میخواستم برای اینکه حالم خوب بشه حیوون خونگی بخرم، اما امکان نگهداری سگ و گربه ندارم. شما اطلاعاتی دارین که چی بگیرم؟ یا عروس هلندی خوبه یا نه؟ لطف میکنید جوابم رو میدین. سپاس