2777
2789
عنوان

با سپاهی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23123 بازدید | 116 پست

مزخرف تر این شغل نداریم 🤦‍♀️

مگه مغز خر خورده باشم با سپلهی ازدواج کنم😄

دو تاسپاهی داریم تو فامیل میبینم تو چه شرایطی هستن 😄

یکی ازدواج کرد اسم بچه اشم سپاه انتخاب کرد یکی زن گرف زنشو سپاه انتخاب کرد

چه حسابی باز میکنن الان  صد درصد اینجا گفتن نه خوب پس هیجا حسابی باز نمیکنن تو خیالاتی عزیزم

واقعا باز میکنن یکی از فامیلای ما تو ارتش خفنیه واس خودش 

بزرگ خانواده خفن میلیارده جلو پاش وامیسته دخترش دانسگاه شیراز بود راحت اورد تهران و خیلی کارای دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تو فکر کنم با سپاهی بودنش مشکلی نداری 

همه چی ک چادر نیست چون چادری هستی بگی باهاش تفاهم دارم 

تو طرز فکرشو باید بدونی 

اینکه مراسم میگیره باید از خودش بپرسی 

ولی معمولا با مولودی مراسم میگیرن .

اما بدون ی سختیای م داره ازدواج باهاش 

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔
شایدم  من زیاد نه با اون طرفیا کار دارم نه این طرفیا  خودمم یه دهه هشتادیم و مطمعن باش ه ...

اگه خوب بودن چرا با آدمای بی سلاح به بدترین شکل برخورد کردن.هیچوق اون روز یادم نمیره بیرون بودم کلی موتوری داشتن میرفتن به سمت جایی که شلوغ بود.چقد ترسناک بود لباس بلند سیاه بعضیا شون کفن پوشیده بودن.مردم چقد ترسیده بودن.خدایا فقط خودت ظهور آقارو برسون هیچی ازت نمیخوایم من خودم چادری به شدت مذهبیم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ی چیزی بگم ولی من خوشم میاد حتی اگه عروسی نگیره برام  حداقل یه عمر هم تامین هستیم هم همه جا یه ...

اگ اطرافیانت ی حساب دیگ باز میکنن قبول کن،وگرنه جامعه نظرش فرق می‌کنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
واقعا باز میکنن یکی از فامیلای ما تو ارتش خفنیه واس خودش  بزرگ خانواده خفن میلیارده جلو پاش وا ...

تو دولت شاید پارتی داشته باشن 

ولی بین مردم نه و کسی دید خوبی بهشون نداره

البته ارتش با سپاه فرق داره یکم

چه آه نفرینی خارج از این بحث واقعا اینو قبول ندارم  مثل هر شغل دیگه ای طرف زحمت کشیده شاغل شده ...

شما خودت طرفشونی جای بحثی نمیمونه.دیگه چرا از دیگران نظر میخوای.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
استارتر تو فکر کنم با سپاهی بودنش مشکلی نداری  همه چی ک چادر نیست چون چادری هستی بگی باهاش تفا ...

عزیز من خب حرف من اینه من میخوام اون سختی که میگید بدونم عجبا نمیدونم چرا بچه ها حرف منو متوجه نمیشن من اگه گفتم چادریم پوششمو گفتم فقط

یه صلوات بفرست
چه آه نفرینی خارج از این بحث واقعا اینو قبول ندارم  مثل هر شغل دیگه ای طرف زحمت کشیده شاغل شده ...

مال یتیم شاید نخوردن 

ولی با کشت و کشتارشون خیلیا رو یتیم کردن

اگه خوب بودن چرا با آدمای بی سلاح به بدترین شکل برخورد کردن.هیچوق اون روز یادم نمیره بیرون بودم کلی ...

وا چه ربطی داره!کسی که کاری نکرده خلاف مرتکب نشده چرا بترسه مگه آدم به خودش شک داره

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
عزیز من خب حرف من اینه من میخوام اون سختی که میگید بدونم عجبا نمیدونم چرا بچه ها حرف منو متوجه نمیشن ...

اون سختی اینکه دیگه بخوام واضح بگم

اول این سپاهیا بین ۹۰ درصد مردم جا ندارن 

دوم بخاطر شغلشون خیلی محدودیت دارن 

واقعا باز میکنن یکی از فامیلای ما تو ارتش خفنیه واس خودش  بزرگ خانواده خفن میلیارده جلو پاش وا ...

خب همینک میلیاردره مشکل داره،همینک انقد راحت دخترشو آورده مشکل داره 

احتمالا اطرافیانتون بخاطر پول بهش احترام میذارن وگرنه بنظر من پولشون مشکل داره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیز من خب حرف من اینه من میخوام اون سختی که میگید بدونم عجبا نمیدونم چرا بچه ها حرف منو متوجه نمیشن ...

سختی های اینه که ماموریت میرن تنها میمونی بیشتر بار زندگی رو دوش توئه.تربیت بچه به عهده خودته و اینجور موارد

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️