2777
2789
عنوان

با سپاهی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23111 بازدید | 116 پست
وا چه ربطی داره!کسی که کاری نکرده خلاف مرتکب نشده چرا بترسه مگه آدم به خودش شک داره

شما درست میگی مردم هیچ اعتراضی نباید بکنن به دلیل اینکه حکو درست میگه.واقعا تا شما هموطن ماهستید باید خون گریه کنیم به حال خودمون

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیز من خب حرف من اینه من میخوام اون سختی که میگید بدونم عجبا نمیدونم چرا بچه ها حرف منو متوجه نمیشن ...

مثلا پسرخاله من سپاهیه زنش گف بریم ترکیه شوهرش گف این اجازه رو نمیدن یکیش این 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درست میگی مردم هیچ اعتراضی نباید بکنن به دلیل اینکه حکو درست میگه.واقعا تا شما هموطن ماهستید بای ...

دقیقا 

انگار مردم برده دولتن 

هرچی اونا گفتن بگیم چشم 

غیر از اون باشه باید بمیریم

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔
خب همینک میلیاردره مشکل داره،همینک انقد راحت دخترشو آورده مشکل داره  احتمالا اطرافیانتون بخاطر ...

بزرگ خانواده گفتم میلیاردره جلو پای این وامیسته وگرنه کلا سپاه بیشتر به نیروهاش میرسه تا ارتش

وضع مالیش معمولیه بازنشسته شده و فقط یه خونه داره و به ماشین

شما درست میگی مردم هیچ اعتراضی نباید بکنن به دلیل اینکه حکو درست میگه.واقعا تا شما هموطن ماهستید بای ...

چه ربطی به اعتراض داره!!

شما گفتی لباس وحشتناک پرسیده بودن مردم ترسیدن گفتم کسی که کاری نکرده چرا بترسه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
چه ربطی به اعتراض داره!! شما گفتی لباس وحشتناک پرسیده بودن مردم ترسیدن گفتم کسی که کاری نکرده چرا ب ...

تو وقتی تو خیابون باشی برای کارای روزمره ت

کلی موتوری سوار سیاه پوش ببینی مردم فرار کنن .

و.... نمیترسی ؟

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔
دقیقا  انگار مردم برده دولتن  هرچی اونا گفتن بگیم چشم  غیر از اون باشه باید بمیریم

میدونی ی وقتایی چی میگم این مردم حقشونه نگاه کن همینجا مردم چشمشون حق نمیبینه.چه گلایی که پر پر نشدن خدایا همشون بد بودن فقط آقازاده ها خوبن.که پولای این مردم دارن خوشگذرونی میکنن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

خیلی جالبه شما مذهبی هم هستین ولی نظرتون اینه

ببین دیگه‌ چه کردن با ما

اعلان هامو نمیبینم