2777
2789
عنوان

با سپاهی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23150 بازدید | 116 پست
خب چطوریه که همه میگن نه مگه چشه من خودم چادریم

خب وقتي شرايطتت جوره و نه بقيه برات عجيبه چرا تاپيك ميزني؟؟

شرايط ادم سپاهي خاصه از نظر اعتقادم بايد بخوره ادم بهش. من خودم به شخصه نميتونم ولي شايد افراد ديگه اوكي باشن اين كجاش عجيبه؟🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چطوریه که همه میگن نه مگه چشه من خودم چادریم

ای نه ها بیشتر مربوط میشه شرایط کشور و اینکه مقصر و این قشر میدونن مردم .شاید خیلی ربطی به اون آدم نداشته باشه.اخلاقش بستگی به خانواده و تربیتش داره نه شغلش هر مدل اخلاقی میتونه داشته باشه.اگه از اون آدمای خیلی متنفر نیستی از شرایط موجود ازدواج کن

ی چیزی بگم ولی من خوشم میاد حتی اگه عروسی نگیره برام  حداقل یه عمر هم تامین هستیم هم همه جا یه ...

اره اینا هست فروشگاه اتکا مثلا با کلی تخفیف خونه با قیمت کم و قسطی واسشون میسازن

ولی تو‌همسایه های ما که سپاهی هستن چندتاشون شهید مدافع حرم یا جانبازم هستن

سپاهی بودنش چ ربطی ب اخلاق و قیافه ومنشش داره ..سپاهی بودن فقط ی شغله ..اون دلم ذاتش هرچی باشه با همون باهات زندگی میکنه ..اتفاقا خیلی منظم  با ادب میشن سر سنگین ....خدا کنه واسه من سپاهی بیاد 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

خب وقتي شرايطتت جوره و نه بقيه برات عجيبه چرا تاپيك ميزني؟؟ شرايط ادم سپاهي خاصه از نظر اعتقادم باي ...

فقط گفتم چادریم شرایط و سخت‌گیری هاشو میخوام بدونم

یه صلوات بفرست
عزیزم فقط پارسال نبوده . اون چیزی بود که خیلیا دیدن .

شایدم 

من زیاد نه با اون طرفیا کار دارم نه این طرفیا 

خودمم یه دهه هشتادیم و مطمعن باش هیچوقت نمیخوام طرف این وریا رو بگیرم 

فقط کلا منظورم اینه که نباید جمع بست و بگی همههه ی سپاهیا دیگه فلانن بینشون ادم های خوبی هم هست

چرا عزیزم

به دلایلی که همه میدونن یکی اینکه کلی آه نفرین پشتشونه😑😑😑😑 تو خانواده چند تا سپاهی داریم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ی چیزی بگم ولی من خوشم میاد حتی اگه عروسی نگیره برام  حداقل یه عمر هم تامین هستیم هم همه جا یه ...

چه حسابی باز میکنن الان  صد درصد اینجا گفتن نه خوب پس هیجا حسابی باز نمیکنن تو خیالاتی عزیزم

شایدم  من زیاد نه با اون طرفیا کار دارم نه این طرفیا  خودمم یه دهه هشتادیم و مطمعن باش ه ...

درسته ولی اگر خوب هم باشن توی شرایط اضطرار باید بر خلاف میلشون عمل کنن.

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

اره حساب کردنشون هم از همین سایت معلومه

یک نفر نگفت بله😂

دلیلشم کسی نمیتونه اینجا واضح بگه تعلیق میشه

کلا سر سوزنی ارزش ندارن پیش مردم

اعلان هامو نمیبینم
به دلایلی که همه میدونن یکی اینکه کلی آه نفرین پشتشونه😑😑😑😑 تو خانواده چند تا سپاهی داریم.

چه آه نفرینی خارج از این بحث واقعا اینو قبول ندارم 

مثل هر شغل دیگه ای طرف زحمت کشیده شاغل شده آه و نفرین به اون میگن که مال یکیو خورده باشه ظلم کرده ملل یتیم خورده

یه صلوات بفرست