2777
2789
عنوان

با سپاهی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23151 بازدید | 116 پست

نه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیر چرا شوخی کنم؟ چون پارسال یه اتفاقی افتاد و یکی زد و یکی خورد که نباید بگی همشون بدن و آدم کش ...

من این حرفو زدم؟ 

تو میگی همشون ادمای درستکارین و فلان

مگه ملاک درستکار بودن اینه؟ 

من برخلاف نظر اکثریت از کسایی که تو سپاه ارتش نیروی انتظامی یگان ویژه نیروی دریایی آتش نشان ها محیط ...

ی چیزی بگم ولی من خوشم میاد حتی اگه عروسی نگیره برام 

حداقل یه عمر هم تامین هستیم هم همه جا یه حساب دیگه واسه اینجور ادما باز میکنن

یه صلوات بفرست
نه خیر چرا شوخی کنم؟ چون پارسال یه اتفاقی افتاد و یکی زد و یکی خورد که نباید بگی همشون بدن و آدم کش ...

عزیزم فقط پارسال نبوده . اون چیزی بود که خیلیا دیدن .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
خب میخوام همین سختگیری رو بدونم چیا هستن

من ک دختر سپاهی هستم هیچ سختگیری برامن وجود نداشت مامانمم چادری بود دیگ راحت عروسی گرفت همه کار انجام شد فقط بعضیا بغیر سپاهی بودن مذهبی شدیدا این دوتا باهم تکمیل بشه میشه سخته ک بازم ربطی ب سپاه نداره

خود سپاه بستگی ب جایی ک خدمت میکنه داره تحقیقات سفت وسخت میکنن من چیز عجیبی ندیدم والا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

ی چیزی بگم ولی من خوشم میاد حتی اگه عروسی نگیره برام  حداقل یه عمر هم تامین هستیم هم همه جا یه ...

اون زمان قدیم بود عزیزم 

الان کمتر کسی از سپاهی خوشش میاد 

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔
با معلم ازدواج می‌کنید ؟

معلم ها قشر شریفی هستن 

ممکنه ادم بد هم بینشون باشه اما درکل شریفن نون حلال میبرن سر سفره 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺