حالا امروز ولنتاین باهم بودیم جاتون خالی خوب بود قسمت همه مجردا ان شاالله
برگشت گفت یه دختره دوستم داره همش از شماره های مختلف زنگ میزنه گریه میکنه بیا ببینمت .بعد میگه من فحشش میدم ولی بازم زنگ میزنه من قطع میکنم.ما یکماهه محرمیت خوندیم هم دوسش دارم هم وقتی اینو گفت ته دلم خالی شد انگار که مال من نیس احساس کردم دوره اونقدر که دستم بهش نمیرسه میشه کمکم کنید .فامیل کشورای مختلف شهرای مختلف داره همش گوشیش زنگ میخوره همه چیزو بهم میگه ولی انگار دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم چکار کنم دلم اروم شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه لزومی داشت بهت بگه؟! یه بار درست و حسابی جوابه دختررو بده بگه من زن دارم دختره هم میره حالا ایشالا که خواسته پززیرپوستی بهت بده که بگه من خاطر خواه دارم ولی درکل مطرح کردنش زیاد جالب نبود شما هم زیاد حساسیت رو این خانم نشون نده که یه موقع باهاش اذیتت نکنه
اگه واقعا راست میگه شماره دختره رو بگیر به دختره بگو خودتو جمع و جور کن با منه به چه حقی زنگ میزنی ب ...
خودش میگه تورو با دنیا عوض نمیکنم ولی اعتماد به نفسمو از الان از دست دادم اون ۶ سال ازم کوچکتره ولی ظاهرا از من بزرگتر دیده میشه وگفت هرچقدم بزرگتر میبودی ازت رد نمیشدم
وقتی اعتماد به نفس نداشته باشی اونم کم کم ازت فاصله میگیره پس حواست باشه داری چیکار میکنی
بعد محرمیت دیدم رو دستش خالکوبی اچ داره گفتم چیه این.گفت بخدا فراموش کردم روز خاسگاری بگم من چند سال پیش با دختر داییم شیرینی خورده بودیم ولی دختر خوبی نبود ولش کردم اولا دوسش داشتم نمیدونستم رفیق پسر داره خالو که زدم پشیمون شدم