2777
2789

حالا امروز ولنتاین باهم بودیم جاتون خالی خوب بود قسمت همه مجردا ان شاالله

برگشت گفت یه دختره دوستم داره همش از شماره های مختلف زنگ میزنه گریه میکنه بیا ببینمت .بعد میگه من فحشش میدم ولی بازم زنگ میزنه من قطع میکنم.ما یکماهه محرمیت خوندیم هم دوسش دارم هم وقتی اینو گفت ته دلم خالی شد انگار که مال من نیس احساس کردم دوره اونقدر که دستم بهش نمیرسه میشه کمکم کنید .فامیل کشورای مختلف شهرای مختلف داره همش گوشیش زنگ میخوره همه چیزو بهم میگه ولی انگار دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم چکار کنم دلم اروم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

فقط کااااات

تو ابندچند روز خرید عقد هم کردیم واینکه خیلی میگه دوستت دارم من اجازه ندادم بوسم کنه اون گفت بهت زمان میدم منو بشناسی تا نخای اتفاقی نمیوفته

اگه واقعا راست میگه شماره دختره رو بگیر به دختره بگو خودتو جمع و جور کن با منه به چه حقی زنگ میزنی بهش 

بعدشم اعتماد بنفس داشته باش ینی چی دستم بهش نمیرسه حالا چون یکی اویزون شده خیلی شاخه مثلا؟

🙂

چه لزومی داشت بهت بگه؟! یه بار درست و حسابی جوابه دختررو بده بگه من زن دارم دختره هم میره حالا ایشالا که خواسته پززیرپوستی بهت بده که بگه من خاطر خواه دارم ولی درکل مطرح کردنش زیاد جالب نبود شما هم زیاد حساسیت رو این خانم نشون نده که یه موقع باهاش اذیتت نکنه

اگه واقعا راست میگه شماره دختره رو بگیر به دختره بگو خودتو جمع و جور کن با منه به چه حقی زنگ میزنی ب ...

خودش میگه تورو با دنیا عوض نمیکنم ولی اعتماد به نفسمو از الان از دست دادم اون ۶ سال ازم کوچکتره ولی ظاهرا از من بزرگتر دیده میشه وگفت هرچقدم بزرگتر میبودی ازت رد نمیشدم

اتفاقا دمش گرم که بهت گفته 

به دلت بد راه نده... به این فک کن که تو توی زندگیش نردیکترینی و رسما وارد زندگیش شدی

اون دختره هم باید باهاش برخورد جدی بشه تهدیدش که که آبروشو میبره پیش خانوادشو اینا... اگه جواب نداو خودت وارد عمل شو 

مهندس مملکت🍓🏗️🧱👷
خودش میگه تورو با دنیا عوض نمیکنم ولی اعتماد به نفسمو از الان از دست دادم اون ۶ سال ازم کوچکتره ولی ...

وقتی اعتماد به نفس نداشته باشی اونم کم کم ازت فاصله میگیره پس حواست باشه داری چیکار میکنی 

🙂
چه لزومی داشت بهت بگه؟! یه بار درست و حسابی جوابه دختررو بده بگه من زن دارم دختره هم میره حالا ایشال ...

من کلا وقتی شنیدم بیحال شدم دیگه مث یه بیجون باهاش اینور اونور رفتم گفتم خستم اونم برام خوراکی میخرید وشوخی میکرد ولی فایده نداشت بزور میخندیدم

اتفاقا دمش گرم که بهت گفته  به دلت بد راه نده... به این فک کن که تو توی زندگیش نردیکترینی و رس ...

دختره قبلا مادرشو فرستاده خواهرشو که بیا من هستم ولی این میگه من همچین دختری دوست ندارم به فکر ابرو نیستن

وقتی اعتماد به نفس نداشته باشی اونم کم کم ازت فاصله میگیره پس حواست باشه داری چیکار میکنی 

بعد محرمیت دیدم رو دستش خالکوبی اچ داره گفتم چیه این.گفت بخدا فراموش کردم روز خاسگاری بگم من چند سال پیش با دختر داییم شیرینی خورده بودیم ولی دختر خوبی نبود ولش کردم اولا دوسش داشتم نمیدونستم رفیق پسر داره خالو که زدم پشیمون شدم