2777
2789
عنوان

کاش کادوی ولنتاین بهتری بهش هدیه داده بودم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 25 پست
نه خیرا. اولا که بود. برام غذا درست میکرد میفرستاد. میگفت لباسامو ببرم بهش برام اتو کنه. دستمال ...

خب اینا برای موقعی بود که باهم تو رابطه بودین بعدش دیگه دلش باهات نبود من حاضرم کسی که دوسش دارم برام یه شاخه گل بخره تا بذارمش رو چشمم ، طلا که هیچی

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینا برای موقعی بود که باهم تو رابطه بودین بعدش دیگه دلش باهات نبود من حاضرم کسی که دوسش دارم برا ...

کاملا درست میفرمایین.

من هنوز به فکر یه راه های دیگه ای هستم که دوباره دوسم دهشته باشه.

@oooosimabano

سلام خوبید ....

دوستان کاملا درست گفتن .هدیه شما برای این مناسبت مناسب بوده و چیزی که رابطتون را تموم کرده طبق گفته خودتون قدرنشناسیتون بوده .به هر حال دیگه گذشته را نمیشه درست کرد 

الان این همه سال گذشته. اگه اونم تو رابطه ای نیست چرا تلاش نمیکنید باز به هم برگردید ؟؟ 

این سالها هم را ندیدید  اصلا؟؟؟ 

لایک نکنید😜

سلام خوبید .... دوستان کاملا درست گفتن .هدیه شما برای این مناسبت مناسب بوده و چیزی که رابطتون را تم ...

سلام. مرسی خوبم. شما خوبین

خبر ندارم تو رابطه ای هست یا نه ولی چون از یه طرف باهام صحبت می کرد و از طرف دیگه ای حاضر به ملاقات نبود، شاید تو رابطه ای باشه. تلاش کردم ولی بی فایده بود.

به شدت تنهام. سنم هم داره بالا میره. نگرانم

سلام. مرسی خوبم. شما خوبین خبر ندارم تو رابطه ای هست یا نه ولی چون از یه طرف باهام صحبت می کرد و از ...

خدا را شکر .خوبم .

اگه تو رابطه هست که دیگه نمیشه کاریش کرد ....

اره درکتون میکنم .تنهایی سخته

جز این مورد کسی دیگه مد نظرتون نیست ؟؟ .

اگه شهرهای بزرگ هستید مشاوران همسریاب کیس های خوبی را میتونن معرفی کنن 

لایک نکنید😜

خدا را شکر .خوبم . اگه تو رابطه هست که دیگه نمیشه کاریش کرد .... اره درکتون میکنم .تنهایی سخته جز ...

کرجم.

نه کسی مدنظرم نیست.

سایت های ازدواج هم خیلی اخبار میاد بیرون که کلاهبرداری هستن.

کرجم. نه کسی مدنظرم نیست. سایت های ازدواج هم خیلی اخبار میاد بیرون که کلاهبرداری هستن.

سایت که نه .بعضی مشاورها موردهایی که میرن پیششون و میدونن برا هم مناسبن را به هم معرفی میکنن .

لایک نکنید😜

اون چون برات در دسترس نیست فکر میکنی خیلی خاص و متفاوت بود

اگر باهاش میرفتی زیر یه سقف میفهمیدی آخر همه‌ش یکیه.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.