2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ما تو ساختمان چهارطبقه زندگی میکنیم،من طبقه ی اولم،دیروز طبقه ی دومی به من زنگ زد گفت بیا بالا بهم کمک کن میخوام پارچه برش بزنم،منم رفتم باهاش کمک کردم،همسایه طبقه ی سومی هم تا فهمید من اونجام  اونم پارچه چادر مشکیشو اورد گفت بیایین باهم برش بزنیم ،بعد پارچشو پهن کردیم و فلان ،بعد میگه شما برش بزن وبدوز،گفتم من تاحالا چادر مشکی ندوختم فقط ده سال پیش وقتی خیاطی بلد نبودم یه چادر رنگی دوختم.

گفت فرقی نداره چادر مشکی هم همونطوره وبدوز،دیگه با طبقه دومی پهنش کردم وصافش کردیم ،ومن برش زدم ودوختم درزاشو

بعدش نگاه کرده میگه نه ،این چرا اینجوری دوختی باید وسطش درز نداشته باشه و باید پایینش یکسره باشه.

گفتم من همینطوری بلدم،من از اول بهتون گفتم که تاحالا ندوختم واز اول قرار بود باهم برش بزنیم،نه اینکه هم برش وهم دوخت ودوز رو بندازین گردن من.

دیگه بعد میگفت اشکال نداره حالا که این خراب شده ،فدای سرتون،روش یادگرفتین شما دوتا(منظورش منو اون همسایه طبقه دومیه)منم گفتم من هیچوقت روی پارچه ی کس دیگه تمرین نمیکنم خودم میخرم میدوزم واصلا برام مهم نبود دوخت چادر ساده رو یاد بگیرم چون مامانم خودش خیاط چادره.

چقدر اون دیگه خسیس بوده که پارچه رو نبرده بده خیاط فقط واسه دست مزدش

حالا چادر مشکی به این گرونی رفت تو پاچش به درک

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

چقدر اون دیگه خسیس بوده که پارچه رو نبرده بده خیاط فقط واسه دست مزدش حالا چادر مشکی به این گرونی رف ...

حالا بهش میگیم برو پاییننشو بده بیرون بدوزه همین خیاط پشت کوچه شاید سی چهل تومن بیشتر نگیره ،میکه من اگه میخواستم پول بدم،ده تومن بیشتر میدا دم،بیرون برام با پنجاه تومن میدوختن،گفتم بیرون ۱۵۰تومن میگیرن،میگه نه فامیلامون مفتم می دوزن منم دیگه چیزی نگفتم.

حالا چادرشو دوختم خیلی هم خپب شد،بجای اینکه کناره هاش جوجک بخوره،فقط پایین چادر یه درزخورده.

نرو دیگه اگه هم گفت بگو دست مزدمو بده

نه بابا بخدا من برای پولش ندوختم،چون من خیاطی رو فعلا درحد نازکدوز یادگرفتم،جرات نمیکنم برای غریبه بدوزم.

برای اشنادوختم اونم رایگان همشم. تا حالا خوب دراومده.

حالا بهش میگیم برو پاییننشو بده بیرون بدوزه همین خیاط پشت کوچه شاید سی چهل تومن بیشتر نگیره ،میکه من ...

یاخدا این جون به عزرائیل نمیده

چقدر بدم میاد از این ادما

بگو چرا از اول ندادی فامیل مجانیت بدوزه

حالا خوب شد که رفت تو پاچه اش اخه الان چادر مشکی خیلی گرونه

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️