2777
2789
عنوان

موسیقی

114 بازدید | 18 پست

این روز ها همه  یه سازی گرفتن دستشون و واسه خودشون میزنن. کل دنیا رو میگم. به نظر شما کلا موسیقی و ساز های موسیقی زیاد نشدن؟؟؟ مثلا اینیستا پر شده از کسایی که می نوازند و خودنمایی می کنند. 

مذهبی به اون صورت کلاسیک نیستم ولی یه جایی خونده بودم که از نشانه های اخرالزمانی ، تولید زیاد و انبوه ابزار های موسیقی هست . نظری دارید؟؟؟

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه آخر الزمان من خودم آهنگ گوش می‌کنم ولی مخالفم همه بچه هاشون رو از ۶ سالگی میزارن کلاس 

بعد دوتا مثل شجریان نیست 

همشون از جاشون با میشن رپر میشن 

میان پاپ میخونن

صداهاشون همه تنظیم 

یه عده بچه سال هم طرفدار اونا هستن

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
😟.ویولون الان مشکلش چیه.یا گیتار.یا چمیدونم بقیه ک اسمشون بلد نیستم خدایااااااااا

کمیت مطرحه . خیلی روتین شده

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
هرکی از ننش قهر میکنه خواننده میشه این از اون بدتر 

خوب گفتی

چرا از نظر مذهبیا موسیقی بده😐از یکی شنیدم که میگفت اصلا حرامه😐 

از دو لحاظ دینی و روان شناسی ، دین با موسیقی ای که اسمش رو غنا میزاره مختلف هست و اساسا با رقص و ... میانه خوبی نداره. 

سایر انواع موسیقی  در روان شناسی بررسی می شوند . موسیقی موجب افزایش خیال پردازی و تقویت حس شنونده میشه و طغیان احساسات . و در واقع وقتی موثر شد ، حتی ممکنه به بحران برسه

باید ریشه ای نگاه کنی اون بحت فقهی داره. بعدشم موسیقی درمان اگر درست استفاده بشه 

اگه درمان هست ، پس میشه نتیجه گرفت مشکلات روحی موجب ازدیاد موسیقی هم شده

موسیقی غذای روحه و کسی که موسیقی رو درک میکنه قطعاً روح حساس و در عین حال آگاهی داره...البته موسیقی فاخر منظورمه...مثلاً موسیقی کلاسیک یا حتی پاپ ولی پاپی که فاخر باشه و از آهنگساز گرفته تا خواننده و تنظیم کننده با سواد موسیقایی کافی یک اثر رو تولید کرده باشند... خب خیلی ها میگن موسیقی حرامه یا بده! مثلاً واقعاً چطور ممکنه چهار فصل ویوالدی یا مثلاً قطعات پاگانینی بد باشه؟؟؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اگه درمان هست ، پس میشه نتیجه گرفت مشکلات روحی موجب ازدیاد موسیقی هم شده

آره این طورین میشه گفت ولی خب کسی سمت موسیقی درست نمیرن بیشتر همون که. گفتم بهت از ننش قهر کرده. موسیقی که درمانه سالها واسش زحمت کشیده شده اون آدم دکتر باید باشه تا بفهمه چجور موسیفی بنوازه

اقاهستم🚫.      💔😔
موسیقی غذای روحه و کسی که موسیقی رو درک میکنه قطعاً روح حساس و در عین حال آگاهی داره...البته موسیقی ...

من که نگفتم بد یا خوبه . این بحث جدایی هست. الان  کلا وجود موسیقی در زندگی زیاد شده . کمتر کسی هم ویوالدی و ... گوش میده . افراد مطرح موسیقی خودشون کم عمر کردند که کم نیستند . به نظر من غذای روح نیست و برعکس روح رو غیر طبیعی می کنه