2777
2789
عنوان

عروسی با بچه!

482 بازدید | 43 پست

سلام به همگی

ما یه تالار رفتیم چندسال پیش تو مجموعش یه زمین بازی داشت.سرسره بادی و استخر توپ و ترامپولی و... کل بچه ها هم جمع شده بودن اونجا.

کسایی که خیلی ادعای باکلاسیشون میشه اینجورجاها عروسی میگیرن که بچه نیاد وسط مراسم.وگرنه جیب خالی پز عالی همه بلدن.

منم این آپشن رو خیلی میپسندم

تاپیک زدم نوشتم

ولی یه عده عقیده داشتن بچه باید در بطن عروسی باشه!

به زمین بازی هم اعتماد نداشتن

بعد خیلی از همینا بچه رو ول میکنن توی عروسی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که عروسیم تموم شده و گذشته

ولی واقعیتشو بخوام بگم بچه ها انقدرم تو قسمت بازی نمیمونن😂

عروسی خودمم یه تعداد خیلی کمی بچه کوچیک بودن،ولی یه کم بازی کردن تو محوطه بازی و بعدش اومدن پیش مادراشون

مشکل دوستانی که کلا بچه نمیخوان تو مراسمشون باشه با محوطه بازی حل نمیشه به طور کامل

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
منم این آپشن رو خیلی میپسندم تاپیک زدم نوشتم ولی یه عده عقیده داشتن بچه باید در بطن عروسی باشه! ب ...

اصلا بچه جاش توی عروسی نیست 😑یادمه بچه بودم 4 5 سالم ی مدت بود دوس داشتم عروس بشم😂

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
من که عروسیم تموم شده و گذشته ولی واقعیتشو بخوام بگم بچه ها انقدرم تو قسمت بازی نمیمونن😂 عروسی خو ...

حتما مجموعه بازی خوب نبوده یا کوچیک بوده وگرنه بچه از محل بازی کنده نمیشه.

اولا همه تالارها این امکان رو نداره 

و یا اینکه عروس و داماد آنقدر توانایی مالی برای گرفتن این تالار رو نداشته باشن 

بعد مگه میشه همه بچه ها رو یکجا جمع کرد 

والا من هفته پیش ختم بودم پسر جاری ام و پسر یکی از فامیلهای شوهرم رو‌برای یکساعت خواستم نگه دارم نتونستم دو تا پسر سه ‌‌چهار ساله بودن آنقدر باهم دعوا کردن آخر یکیشون‌و فرستادم پیش مامانش 

بعد چجوری اینهمه بچه یکجا جمع بشن