2777
2789
عنوان

عروسی با بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست
اون یه عده این گزینه پیش روشون نبوده وگرنه بچه بازی رو به رقص ترجیح میده

باور کن میگفتن پس بچه کجا معاشرت یاد بگیره

وگرنه منم معتقدم بچه بازی براش جذاب تره تا سرو صدا و ازدحام مجلس

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اصلا بچه جاش توی عروسی نیست 😑یادمه بچه بودم 4 5 سالم ی مدت بود دوس داشتم عروس بشم😂

فکر کنم اکثر دخترا اینو دوست دارن

و از همینجا شروع میشه که دخترای ما عروس شدن میشه هدف زندگی شون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از بچه ها متنفر بودم

بعد توی عروسی خودم بچه ها اومدن دور لباس عروسم میچرخیدن ینی انقدرررررر ذوق کرده بودم و قلبم اکلیلی شده بود😍😍🤩🤩🤩

بعد بچه ها میومدم دور و برم و با عشق به لباسم نگاه میکردن واقعا از ذوق بچه ها من به وجد اومده بودم

واسه کسی که حساسه تالاری بگیره که سکو داشته باشه واسه رقص عروس و داماد دیگه بچه که نمیتونه بیاد بالای سکو

واسه خودمون اینجوری بود ما رقص تکی و تانگو رو بالا انجام دادیم

واسه رقص شاباش و دور همی پایین بودم و با عشق میکردم با بچه ها

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ببین عزیز هر کسی هر جوری دوس داره میتونه عروسی اش رو برگزار کنه  اگه شما با این قضیه مشکلی دار ...

والا منم نمیدونم چرا نی نی سایتی ها با این قضیه مشکل دارن اخرشم فحاشی و توهین میکنند 

عروس و داماد هر مدل دلشون بخواد عروسی میگیرن شما با روحیه ات یا شرایطت نمیسازه خوب اون عروسی رو شرکت نکن 

مثلا بعضی ها عروسیشون مختلطه افراد مذهبی شرکت نمیکنند تو اون عروسی اما اون گروه مذهبی نمیتونه به زور بگه که باید عروسیتو جدا بگیری 

والا منم نمیدونم چرا نی نی سایتی ها با این قضیه مشکل دارن اخرشم فحاشی و توهین میکنند  عروس و د ...

اگه دقت کنی اکثرا فلوی این جریان یک سویه هست

برای منم عجیبه خب بچه دعوت نکرده . این دیگه توهین شخصی نیست که طرف میگه نه بچه من هدف زندگی ام هست نباید بهش توهین بشه

حتما مجموعه بازی خوب نبوده یا کوچیک بوده وگرنه بچه از محل بازی کنده نمیشه.

نه خوب بود به نظرم

چون اینام ۴ تا بچه بودن کفایت میکرد

دیگه شهربازی که نمیشد باز کنن بغل باغ😂

ولی خب بچه های زیر ۵ سال زود مامانشونو میخوان 

اینام بزرگترینشون ۴ ساله بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تو محل بازی جمع میشن. شهربازی سرپوشیده چطور اینهمه ادم جمع میشه

شهربازی ها با حضور والدین هستن بدون پدر و مادر که بچه نمیره شهربازی 

بعد من تهرانم والا همچین تالاری ندیدم اگر هم باشه کمه 

مثلا بچه دو ساله رو میشه گذاشت تو شهربازی بعد مادرش بیاد تو عروسی ؟کلا این مورد نشدنیه 

اگه دقت کنی اکثرا فلوی این جریان یک سویه هست برای منم عجیبه خب بچه دعوت نکرده . این دیگه توهین شخصی ...

حالا بیشتر این حرف که میکن عروسی برای بچه هاست بی منطقتره و زور داره 

مثلا عروس و داماد پونصد میلیون خرج میکنند که برای  بچه های اینا عروسی بگیرن

عروس و داماد به هر دلیلی میخوان شما رو‌بدون بچه دعوت کنند اگر نمیتونی بدون بچه ات بری خوب نرو کسی ناراحت نمیشه کادو هم نمیخواد بدی 

حالا بیشتر این حرف که میکن عروسی برای بچه هاست بی منطقتره و زور داره  مثلا عروس و داماد پونصد ...

دقیقا مسئله به این سادگی رو بشدت پیچیده میکنن

یه کاربر میگفت بی بچه دعوت کنید بقیه نمیان و صله رحم قطع میشه

شهربازی ها با حضور والدین هستن بدون پدر و مادر که بچه نمیره شهربازی  بعد من تهرانم والا همچین ...

چرا شهربازی بدون والدین ندیدی عزیزم. تو تهران پره.تمام مجموعه ها دو سه تا مربی دارن و بچه اونجا بازی میکنه. ایران مال و شعبه های هایپراستارا و... یعنی من تا حالا بدون مربی ندیدم. حتی شعبه های اقای فرش فکر کنم جاده مخصوص اونم محل بازیش مربی داره.اصلا کلا پدر مادرارو راه نمیدن

عروس هرطور دلش میخواد عروسی میگیره من ادعای باکلاسیم میشه دلمم نمیخواد تو تالارم زمین بازی باشه!!!& ...

داخل تالار نیست بیرون از مجموعه س. بحث مالیش هست که ممکنه برای عروس داماد هزینه داشته باشه

چرا ندیدی عزیزم. تو تهران پره.تمام مجموعه ها دو سه تا مربی دارن و بچه اونجا بازی میکنه. ایران مال و ...

من باغ های عروسی رو میگم که شهربازی بچه ها داشته باشه ندیدم 

شهربازی سرپوشیده که تو تهران فراوونه میدونم 

شما گفتی تالاری بگیرن که شهربازی داخلش داشته باشه گفتم تعداد این جور تالارها کمه 

مثلا فامیلهای ما میرن باغهای احمد آباد مستوفی برای عروسی من جدیدا که عروسی نرفتم قبلا ندیدم این باغ ها سالن بازی داشته بلشه 

وگرنه تو مراکز خرید همه پاساژهای جدید مرکز بازی دارن

بازم تو همین مرکز بازی که من دیدم هر بچه ای نمیره معمولا بچه خیلی کوچیک مثلا دو ساله رو نمیزارن