2777
2789
عنوان

عروسی با بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست

من واقعا نمی فهمم/:

خب خانواده بچه دار دعوت نکنید

اینکه دعوا نداره 

اگه کسی هم دعوت کرد خب خانواده نرن 

مگه اعضای خانواده گوجه خیارن که از هم سوا میکنید؟/:

یا مگه ما صاحب اختیار مجلس مردمیم؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مسئله به این سادگی رو بشدت پیچیده میکنن یه کاربر میگفت بی بچه دعوت کنید بقیه نمیان و صله رحم ...

یکی از کاربرها میگفت بدون بچه دعوت کنند من اجازه نمیدم بقیه برن این عروسی رو   

خدایی دیکتاتوری تا کجا 

حالا انگار همه فامیل چشم به حرف ایشون دارن که بگه نرین بقیه هم نرن

من باغ های عروسی رو میگم که شهربازی بچه ها داشته باشه ندیدم  شهربازی سرپوشیده که تو تهران فراو ...

خب باغ های احمداباد مستوفی یه منطقه ارزونی هست. بعضی تالارها تو اپشنهاشون دارن . باید درخواست کنید که یه پارک بادی براتون ایجاد کنن . مثلا بعضی تالارا برای جوونا سفره خونه دارن که یه قلیونی بکشن خوش و بش کنن. اینم مثل همونه کمی هزینه بر هست. ببینید کنار نمایشگاهها هم معمولا یه قسمت سیار بازی درست میکنن. 

دقیقا من ترجیحم اینه پولم رو خرج چیزای مهم تر کنم تا بپر بپر بچه های مردم 

خب دیگه حرف همینه مساله بعد مالی داستان هست. مثلا دوست داشته باشی با هلی کوپتر بیای وسط سالن ولی پولش نباشه.

من واقعا نمی فهمم/: خب خانواده بچه دار دعوت نکنید اینکه دعوا نداره  اگه کسی هم دعوت کرد خب خ ...

من با چند نفر صحبت کردم.بیشتر بچه های فامیل شوهرو نمیخوان . مثلا عروس خودش خواهرزاده داره برادرزاده داره فقط میخواد بچه جاری نباشه

خب دیگه حرف همینه مساله بعد مالی داستان هست. مثلا دوست داشته باشی با هلی کوپتر بیای وسط سالن ولی پول ...

من اصلا متوجه منظورت نمیشم

من پول دارم و دلم نمیخواد خرج بچه ها بشه 

این کجاش بعد مالیه 😐😐😐 

این حرفت زمانی درسته که کسی پول نداشته باشه و بگه من میخوام فلان کنم بیسار کنم تو عروسیم

من با چند نفر صحبت کردم.بیشتر بچه های فامیل شوهرو نمیخوان . مثلا عروس خودش خواهرزاده داره برادرزاده ...

😂😂 

اصلا بعضی کاربرای اینجا یجورین 

من مجردم اگه یه روز بعد ازدواج بخوام عروسی بگیرم بچه هم دعوت میکنم،بعد از ازدواج هم اگه کسی منو بدون بچه دعوت کنه طبیعتاً ناراحت میشم 

ولی سر مردمو که نمیشه برید 

عروسی خودشه میخواد بدون بچه باشه 

من اختیار خودمو دارم و نمیرم 

اونم اختیار خودشو داره میتونه بدون بچه دعوت کنه  

واقعا این همه جنجال چیه رو نمی فهمم😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خب باغ های احمداباد مستوفی یه منطقه ارزونی هست. بعضی تالارها تو اپشنهاشون دارن . باید درخواست کنید ک ...

این اپشن برای افرادی خوبه که به هر دلیلی مجبورن بچه ها رو هم دعوت کنند حالا وسایل بازی هم باشه همه بچه ها ممکنه نرن اما پنجاه درصد بچه ها میرن بالاخره 

باغ عروسی خود من سفره خونه داشت و اینک جزو اشتباهات خودم بود اقایون عروسی رو ول کرده بودن رفته بودن سفره خونه به قلیون کشیدن   

اما من عروسی دوستم رفتم بدون بچه بود فوق العاده عروسی عالی بود همه وسط بودن در حال رفصیدن هیچکس درگیر بچه نبود  خانوم و‌اقا همه وسط بودن خیلی عروسی بهتری بود نسبت به عروسی با بچه 

یکی از کاربرها میگفت بدون بچه دعوت کنند من اجازه نمیدم بقیه برن این عروسی رو     خدایی د ...

آآآ

رسما دیکتاتوری اعلام کرده 

یاد مادرشوهرای قدیم افتادم۱😃

یهو یه مجلس رو وتو میکردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
😂😂  اصلا بعضی کاربرای اینجا یجورین  من مجردم اگه یه روز بعد ازدواج بخوام عروسی بگیرم ب ...

چه نظر جالبی 

من با توجه به لایکاتون فکر میکردم کاملا برعکس فکر کنید 

😃

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چه نظر جالبی  من با توجه به لایکاتون فکر میکردم کاملا برعکس فکر کنید  😃

چی رو لایک کردم؟🤕

خب من فکر میکنم بچه ها از  عروسی لذت میبرن. 

حس خوبی ندارم که جایی برم که بچه های منو دعوت نکردن.

ولی واقعا اصلا جای جار و جنجال نیست

من نهایتا بتونم در مورد خودم و بچه و همسرم تصمیم بگیرم 

بقیه هرکاری دلشون بخواد میتونن انجام بدن 

من نمیتونم برم یقه دامادو بچسبم بگم پس چرا بچمو نگفتی 

اونم نمیتونه بگه چرا نیومدی 

اون نظرش این بوده عروسیش بدون بچه باشه پس بچه دعوت نکرده 

منم دوست ندارم بدون بچه عروسی برم پس نمیرم 

حیف پول ک بخای بدی هزینه عروسی و ی سری هی بیان بگن جشنش بد بود  عروسی بد شد  شام کم بود& ...

اون حسی که جشن عروسی داره هیچی نداره اگه نگیری همیشه به دلت میمونه ولی میشه جمع و جور گرفت حتی با پنجاه تا مهمون یه جای شیک یه شام و جمع کنی