2777
2789
عنوان

اگه نامزدم قیافش جالب نباشه ولی شرایطش عالی باشه به نظرتون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 60 پست
این چت حرفیه میزنی ؟ تجربه داشتی در این باره که راهنمایی غلط میدی 

قیافه بعد چند ماه عادی میشه

هیییییچ چیزی جای ارامشو توی زندگی نمیتونه بگیره

رل نیست که بخوای باهاش ۲ روز باشی

بحث زندگیه

بچه دار شدنه

پیر شدن در کنار همه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شاید وقتی ارامش کنارش داشته باشم بتونم عاشقش بشم حقیقتش تو خونواده خودم ارامش ندیدم

اسی موافقی عکس خواستگارها رو بزاریم ببینیم کاربرها چه نظری دارن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
قبولش کن منم مثل توبودم تنهااااملاکم فقط خوشگلی بود چندباربا ادم خوشگل بداهلاق افتادم الان میگم فقط ...

دقیقااا منم تجربه زیاد داشتم طرف خیلی خوشگل بود حتی از منم قشنگ تر بود چند جلسه بیرون رفتیم  با اینکه اشنایی برای اذدواج بود منو تو پارک میبزد هیچیم برام نمیگرفت بخورم

میگم شاید وقتی ارامش کنارش داشته باشم بتونم عاشقش بشم حقیقتش تو خونواده خودم ارامش ندیدم

قطعا همینه

قیافه برای هردو سریعاااا عادی میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ممنون از راهنمای خوبت عزیزم کاملا درست میگی

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری عزیزم🥰

آره مردی که قشنگ باشه اصلا به دلم نمیشینه ولی مردایی برام به شدت جذابن که هرکی ببینه میگه چه ...

خیلی ها را دیدم شوهرشان تیپ به شدت معمولی ولی خوشبخت بودن برام تعجب اور بوذ اما الان فهمیدم ملاک های جذابیت قیافه خوب نیست بلکه مممکنه کسانی با تیپ زشت هم برای کسانی جذاب هستند و همین جذابیت ضامن خوشبختی شون شده 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

خیلی ها را دیدم شوهرشان تیپ به شدت معمولی ولی خوشبخت بودن برام تعجب اور بوذ اما الان فهمیدم ملاک های ...

دقیقا من دختر داییم اینقدر خوشگله که حد ندارهههه واقعا هر کی میبینتش حتی زن محوش میشه با یکی ازدوواج کرد پولدار اخلاق دار ولی قیافه پسره واقعا بد بود ولی دختر داییم عاشقشه

قیافه بعد چند ماه عادی میشه هیییییچ چیزی جای ارامشو توی زندگی نمیتونه بگیره رل نیست که بخوای باهاش ...

عزمزم من خودم همچین ازدواجی داشتم 

اگ از قیافش راضی نباشی حس خوبی کنارش نداری 

شب نامزدی از اینکه کنارش بودم حس بدی داشتم 

از اینکه فامیلامون یجوری نگام میکردم حس بدی داشتم 

از همه  چی حس خیلی بدی میگرفتم 

زندگی مشترک خیلی سخته 

باید حداقل کنار کسی باشی که دوسش داری 

بهش افتخار میکنی 

وگرنه اون دوست نداشته میشه بزرگترین مشکل زندگیت 

استارتر عزیز اگر می تونی طرفت رو عاشقانه دوست داشته باشی و حتی اگه کسی از فامیل به قول خودت بهت تیکه انداخت روت تاثیر نزاره و لبخند بزنی 

اگه خودتو تو لباس عروس کنارش تصور میکنیدو حس خوبی داری ادامه بده اگر نه خواهشا تموم که این سمو 

قیافه مهمه ولی نه اونقدری که کلا بقیه معیاراتو ببوسی بذاری کنار به نطر من چند جلسه باهاش برو و بیا ا ...

دقیقا باید زیاد باهاش معاشرت کنم، خداروشکر مثل خونواده خودم بد دل و شکاک و خسیس نیست