2777
2789
عنوان

اگه نامزدم قیافش جالب نباشه ولی شرایطش عالی باشه به نظرتون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 60 پست

قیافشو بتونی تحمل کنی بسه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نظرم اینه که اگر سنت بالای ۲۴هستش منطقی فکرکن؛اگر میدونی شرایطش خوبه فرصت اشنایی بده؛قیافه که نون ...

اره عزیزم 25 سالمه خونوادم میگن عجله نکن فعلا ولی خب حس میکنم وقت ازدواجمه دیگه

واقعاً ؟؟؟؟

آره مردی که قشنگ باشه اصلا به دلم نمیشینه ولی مردایی برام به شدت جذابن که هرکی ببینه میگه چه بیریخت

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
اره عزیزم 25 سالمه خونوادم میگن عجله نکن فعلا ولی خب حس میکنم وقت ازدواجمه دیگه

پسره چندسالشه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
اگه میدونی خوشبختش میکنه حتما مخالفت نکن

وضع باباش خوبه ولی پسره خودش ی خونه داره وتک پسره میترسم کاری نباشه چون شغلش ازاده ومتکی به پدرش باشه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

قیافه مهمه ولی نه اونقدری که کلا بقیه معیاراتو ببوسی بذاری کنار به نطر من چند جلسه باهاش برو و بیا اخلاق و رفتارشو بسنج ببین چه شکلیه رفتارش توی جمع اجتماع توی خرید کردن و خرج کردن چطوره پوششتو قبول داره یا نه محدودت نکنه همه اینا مهمه پول هم خیلی مهمه که خداروشکر داره قیافه هم بعد از مدتی عادی میشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

برای من باید قیافه‌ش به دلم بشینه

برام مهم نیست از نظر بقیه خوش قیافه‌ست یا نه

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
به نظرتون بریم سر خونه زندگی، جوری میشه قیافش به چشمم نمیاد اخه میگن خوشگلی هم عادی میشه برا ادم اخر

خواهرم بذاردراین حد بهت بگم من باعشقم ازدواج کردم وضع مالیمون خوب نی ولی خواهراش و فامیلاشون حتی خانواده همسرم وضع مالی اوکی من حسود نیستما ولی روزی بایه وضع خوب میان من حتی یه انگشترم ندارم فروختم همه ی طلاهامو حتی طلاهای خونه پدری رفتیم زیر بارقرض وقسط اگه قیافه برات مهمه باید همه چیو تحمل کنی